Lionel Messi Argentina Campionatul Mondial din Qatar CM 2022

VIDEO „Familia mea suferă!” Lionel Messi, dezvăluiri emoționante după victoria cu Mexic

Messi a deblocat Argentina și-a dus-o mai aproape de optimile de finală ale Mondialului. Nu el a dat însă cel mai frumos gol din victoria cu Mexic, scor 2-0.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 21:04
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 21:10

Mexic și Argentina se bat în continuare pentru calificarea în optimile de finală. În meciul direct, Argentina a bătut cu 2-1. La pauză a fost 0-0.

Messi a deblocat meciul cu un șut de la peste 20 de metri. Antonela și copiii lui Messi au sărit în aer în tribunele stadionului din Doha la golul marcat de starul lui PSG.

Cel mai frumos gol al meciului l-a dat însă Enzo Fernandez, care a trimis direct în vinclul lui Ochoa. A fost primul gol al argentinanului la națională.

Familia lui Messi suferă la fiecare partidă a argentinianului

„Mateo a părăsit stadionul plângând după primul meci (împotriva Arabiei Saudite, scor 1-2), iar Thiago a venit la mine după ce a făcut toate calculele și mi-a spus că dacă vom câștiga ambele meciuri ne vom califica.

Familia mea suferă la fel ca toți argentinienii, dar suntem fericiți și ne simțim din nou confortabil, pentru că acum calificarea depinde doar de noi”, a spus Messi, potrivit Mirror.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!