Marquinhos Cristiano Ronaldo Leo Messi CM 2022

Starul Braziliei: „Messi nu este argentinian, Cristiano nu este portughez!” Cum și-a explicat declarația 

Brazilia a debutat perfect la Campionatul Mondial din Qatar, scor 2-0 cu Serbia. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 17:33
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 17:32

Naționala Braziliei este una dintre marile favorite la câștigarea trofeului în Qatar, iar victoria din meciul cu Serbia i-a confirmat statutul. Brazilienii urmează să se dueleze cu Elveția, iar Marquinhos, fundașul lui Paris Saint-Germain, titular în naționala Braziliei, a vorbit despre duelul dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo, având o remarcă inedită. 

La conferința de presă premergătoare meciului cu Elveția, Marquinhos a fost întrebat despre rolul pe care Messi și Ronaldo îl au în fotbal, iar răspunsul său a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Ce a spus Marquinhos despre Leo Messi și Cristiano Ronaldo 

„Cred că ceea ce se întâmplă cu acești jucători e că Messi nu este argentiniian, Cristiano nu este portughez...totul depășește granițele astea. Sunt un privilegiu pentru lumea fotbalului. Pentru cei care iubesc acest sport, turneele, competiția, ei sunt o comoară. Nu aparțin doar țărilor lor. 

Toți ne bucurăm de prezențele lor, să îi vedem jucând. Am jucat cu Neymar, cu Messi și am beneficiat de prezența lor. Viața continuă, vor veni alte generații, însă trebuie să ne bucurăm de ei atât cât mai putem”, a spus Marquinhos citat de Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!