jose fonte Cristiano Ronaldo Portugalia CM 2022

Un internațional portughez, declarație surprinzătoare despre Ronaldo: ”Îi face pe jucători să fie mai puțin consistenți”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost rezervă în meciul câștigat de Portugalia la ”scor de tenis” cu Elveția, 6-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 17:06
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 17:06

Ronaldo a fost înlocuit de Goncalo Ramos (21 de ani), care a impresionat și a marcat trei goluri. CR7 a fost aruncat în joc pe finalul partidei, dar nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Jose Fonte, declarație surprinzătoare

Jose Fonte (38 de ani), fundașul lui Lille, care a ratat prezența la Cupa Mondială din Qatar, a surprins cu declarația sa, lăsând de înțeles că echipa lusitanilor practică un joc mult mai consistent fără Ronaldo.

"Portugalia are calitatea să facă asta în fiecare meci, dar trebuie să fim sinceri, simpla lui prezență pe teren îi face pe jucătorii de la națională mai puțin conștienți și, automat, trebuie să joace pentru el și să-i de mereu mingea.

Când el nu este, Portugalia joacă mai mult ca o echipă, iar asta s-a văzut cu Elveția. Au jucat mai fluid, fără un unic punct central, toți au contribuit și a fost frumos de privit", a spus Jose Fonte, conform A Bola.

Portugalia va juca împotriva Marocului în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, iar dacă va reuși să se califice, se va duela în faza semifinalelor cu învingătoarea dintre Franța și Anglia.

Tabloul meciurilor din sferturile Cupei Mondiale din Qatar:

Olanda  - Argentina (vineri, 9 decembrie, de la 21:00)

Croația - Brazilia (vineri, 9 decembrie, ora 17:00)

Anglia - Franța (sâmbătă, 10 decembrie, de la 21:00)

Maroc - Portugalia (sâmbătă, 10 decembrie, dela 17:00)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!