Georgina Rodriguez Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Cristiano Ronaldo portugalia - Elvetia CM 2022

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, mesaj dur după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția 6-1 

Georgina Rodriguez a fost prezentă la Portugalia - Elveția, 6-1, în optimile Campionatului Mondial din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 08:45
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 11:59

Portugalia a zdrobit-o pe Elveția în optimile Campionatului Mondial, 6-1. Astfel, lusitanii o vor întâlni în sferturile competiției pe Maroc, care a eliminat-o pe Spania la loviturile de departajare, pe 10 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Fernado Santos (68 ani) a surprins înaintea meciului. Selecționerul Portugaliei a preferat să-l folosească pe Goncalo Ramos (21 ani) în locul lui Cristiano Ronaldo (37 ani). Iar atacantul Benficăi i-a răsplătit încrederea. A marcat un hat-trick la primul meci în care a jucat titular la echipa națională.

Georgina Rodriguez, mesaj pentru selecționerul Portugaliei

Decizia lui Fernando Santos a indispus-o pe Georgina Rodriguez (28 ani). Partenera lui Cristiano Ronaldo nu a schițat niciun zâmbet în toate fotografiile în care a fost imortalizată în timpul meciului. Iar la finalul partidei a ținut să-l „taxeze” pe selecționerul Portgualiei pentru că l-a introdus pe Ronaldo abia în minutul 73. 

„Felicitări, Portugalia! 

În timp ce cei 11 jucători cântau imnul, toate camerele erau pe tine. Ce păcat să nu te poți bucura de cel mai bun jucător din lume 90 de minute. 

Fanii nu au încetat să te aclame și să-ți strige numele. Sper ca Dumnezeu și bunul tău prieten, Fernando, să continue mână în mână și să ne facă să mai vibrăm încă o noapte”, a fost mesajul postat de Georgina Rodriguez pe contul oficial de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!