fernando santos Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Cristiano Ronaldo portugalia - Elvetia CM 2022

Fernando Santos a explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția 6-1 

Selecționerul Portugaliei a explicat de ce nu a început meciul contra Elveția, din optimile Campionatului Mondial, cu Cristiano Ronaldo. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 09:04
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 09:06

Portugalia a zdrobit-o pe Elveția în optimile Campionatului Mondial, 6-1. Astfel, lusitanii o vor întâlni în sferturile competiției pe Maroc, care a eliminat-o pe Spania la loviturile de departajare, pe 10 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Fernando Santos a lămurit de ce nu a început partida cu Cristiano Ronaldo

Fernado Santos (68 ani) a surprins înaintea meciului. Selecționerul Portugaliei a preferat să-l folosească pe Goncalo Ramos (21 ani) în locul lui Cristiano Ronaldo (37 ani). Iar atacantul Benficăi i-a răsplătit încrederea. A marcat un hat-trick la primul meci în care a jucat titular la echipa națională.

„Am explicat deja, nu o să o mai fac o dată. Sunt jucători diferiți (n.r. Cristiano Ronaldo și Goncalo Ramos). A fost o strategie de joc, toți jucătorii sunt diferiți. Am ales să joc cu Dalot și Guerreiro, cu toate astea Cancelo e un jucător fabulos. De asta am crezut că vom avea nevoie pentru acest meci cu Elveția. 

Nu există nicio problemă între Fernando Santos și căpitanul echipei naționale (n.r. Cristiano Ronaldo). Suntem prieteni de mulți ani. Este un adevărat exemplu pentru un mare căpitan”, a declarat Fernado Santos, după victoria cu Elveția. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!