Rui Patricio Cupa Mondiala Portugalia CM 2022

GALERIE FOTO Soția lui Rui Patricio, starul Portugaliei, este sexolog. Ce sfat scandalos le-a dat jucătorilor înainte de Cupa Mondială din 2018

Soția lui Rui Patricio, fotbalistul de la naționala Portugaliei, are meseria de sexolog, motiv pentru care, în 2018 le-a dat un sfat inedit jucătorilor lusatini pentru o performanță mai bună la Cupa Mondială.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 11:34
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 11:35

Vera Ribeiro are o diplomă în psihologie și un master în sexologie și a ajuns celebră pe prima pagină a ziarelor, în 2018, după ce i-a sfătuit pe jucătorii echipei Portugaliei să atosatisfacă înainte de meciurile de la Cupa Mondială.

Potrivit acesteia, eliberarea sexuală ajuta la îndepărtarea stresului, fapt pentru care actul le-ar putea îmbunătăți performanța de pe teren.

În cartea sa din 2018, intitulată "Manuel of Seduction", soția lui Rui Patricio spunea că, ideea generală conform căreia celibatul înainte de joc este un lucru bun este o prostie, insistând că "nimic pozitiv nu poate veni din abstinență".

Femeia în vârstă de 34 de ani, care a predat educație sexuală în școlile din țara sa natală, este cunoscută pentru faptul că încurajează în mod activ oamenii din Portugalia să devină mai deschiși din punct de vedere sexual.

Ea chiar a împărtășit câteva dintre sfaturile sale într-o ediție din 2021 a revistei portugheze VIP.

Sursă foto: Instagram, Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!