Cristiano Ronaldo fernando santos Portugalia CM 2022

Selecționerul Portugaliei a dezvăluit cum i-a spus lui Cristiano Ronaldo că va fi rezervă și care a fost reacția superstarului: „Nu a fost fericit!”

Naționala Portugaliei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, scor 6-1 în fața Elveției. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 14:17
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 14:19

Cristiano Ronaldo (37 ani) a fost rezervă în meciul cu Elveția, spre surprinderea tuturor, însă naționala a defilat, în special Goncalo Ramos, cel care i-a fost până acum rezervă, care a reușit un hat-trick. Decizia de a-l lăsa pe banca de rezerve i-a aparținut selecționerului, care s-a arătat nemulțumit de atitudinea arătată de superstar în meciul cu Coreea de Sud, în momentul schimbării. 

Deși s-a scris că a fost extrem de nemulțumit de statutul de rezervă și ar fi dorit să părăsească naționala după decizia selecționerului, Fernando Santos a dezvăluit ce discuție a avut cu căpitanul său. 

Fernando Santos a dezvăluit dialogul cu Cristiano Ronaldo

La conferința de presă premergătoare meciului cu Maroc, selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a fost întrebat și despre discuția pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo. Tehnicianul a oferit detalii legate de dialogul purtat cu atacantul naționalei. 

„I-am explicat că nu va fi titular pentru a nu fi surprins. Cristiano, din motive evidente, nu era foarte fericit pentru că întotdeauna este titular. Apoi mi-a zis: 'Chiar crezi că este o idee bună?' 

I-am oferit punctul meu de vedere, el a acceptat, am avut o conversație sinceră. El nu mi-a zis niciodată că își dorește să plece. Cred că ar trebui să ne oprim cu aceste polemici. Pentru că un exemplu față de ce am spus este ce s-a întâmplat în meci”, a spus Fernando Santos citat de Relevo. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!