Cristiano Ronaldo Nasser Al-Khelaifi PSG Franta

Cristiano Ronaldo la PSG?! Nasser Al-Khelaifi a dat răspunsul pe loc 

Cristiano Ronaldo (37 ani) este liber de contract după despărțirea de Manchester United. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 08:37
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 08:38

Superstarul portughez și-a reziliat, de comun acord, contractul cu Manchester United, în urma interviului exploziv pe care l-a acordat. Cristiano Ronaldo critica acolo conducerea clubului de pe Old Trafford, însă nu „l-a iertat” nici pe antrenorul echipei, Erik ten Hag. 

Despre atacant s-a scris că ar fi ajuns la un acord cu Al-Nassr, însă zvonurile au fost negate. De-a lungul ultimelor luni numele lui Cristiano Ronaldo a fost asociat și cu cluburi precum Bayern Munchen, Chelsea sau Paris Saint-Germain. 

Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo la PSG 

Într-un interviu acorodat pentru SkySports News, Nasser Al-Khelaifi a fost întrebat despre posibilitatea transferului lui Cristiano Ronaldo la Paris Saint-Germain. Președintele campioanei Franței a oferit un răspuns clar. 

„Este o legendă, o stea. Îl admir ca fotbalist și țin la el ca jucător și profesionist. Un jucător fantastic. La 37 de ani face lucruri incredibile. Însă toate cluburile vor să îl transfere de asemenea. Problema, în cazul nostru, este că avem poziția acoperiă, așa că nu este ușor să înlocuim poziția pe care o avem cu el. Ar fi imposibil, sincer, pentru noi”, a spus Nasser Al-Khelaifi conform sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!