VIDEO EXCLUSIV „Eu și Cristiano Ronaldo avem trei lucruri în comun!” Ciprian Marica, declarație savuroasă 

Cristiano Ronaldo (37 ani) s-a calificat alături de naționala Portugaliei în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după victoria zdrobitoare cu Elveția. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 10:19
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 10:21

Superstarul portughez este singurul jucător liber de contract de la acest Mondial, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Manchester United în urmă cu câteva săptămâni. Cristiano Ronaldo își caută în prezent echipă, însă se focusează în prezent doar pe turneul final, având ca obiectiv câștigarea trofeului. 

Deși s-a scris că ar fi ajuns la un acord cu Al-Nassr, prin care ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume, având un salariu de 200 de milioane de euro anual, portughezul a negat zvonurile. Deși mai multe cluburi importante ar fi interesate de el, PSG și-a exprimat poziția față de un posibil transfer, Nasser Al-Khelaifi spunând că ar fi „imposibil”

Ciprian Marica: „Eu și Cristiano Ronaldo avem câteva lucruri în comun!”

Ciprian Marica (37 ani) a fost invitat la „Ora exactă în sport”, acolo unde a comentat informația conform căreia PSG a refuzat posibilitatea transferului lui Cristiano Ronaldo și a făcut o serie de remarci inedite. Fostul atacant a punctat care sunt lucrurile pe care le are în comun cu superstarul portughez. 

„Eu și Cristiano Ronaldo avem câteva lucruri în comun, trei mai exact: avem amândoi 37 de ani, nu avem echipă de club în momentul de față și trei, vom termina acest Campionat Mondial cu zero Cupe Mondiale în palmares. 

Nu cred că Portugalia poate bate Franța, asta dacă va trece de Anglia. Nici Anglia dacă se va califica. Cu Maroc cred că vor avea câștig de cauză. E clar că ei sunt surpriza turneului, dar nu cred că vor avea forța necesară, cu toate că naționala Marocului a alergat mai mult, au fost mai proaspeți”, a declarat Ciprian Marica la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!