Cristiano Ronaldo Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Portugalia CM 2022

Bombă înainte de meciul cu Maroc: „Cristiano Ronaldo a amenințat că pleacă de la Campionatul Mondial din Qatar!”

Lui Cristiano Ronaldo nu i-ar fi picat bine vestea că va fi rezervă cu Elveția, în optimile Campionatului Mondial.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 11:38
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 11:57

Portugalia a zdrobit-o pe Elveția în optimile Campionatului Mondial, 6-1. Astfel, lusitanii o vor întâlni în sferturile competiției pe Maroc, care a eliminat-o pe Spania la loviturile de departajare, pe 10 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Fernado Santos (68 ani) a surprins înaintea meciului. Selecționerul Portugaliei a preferat să-l folosească pe Goncalo Ramos (21 ani) în locul lui Cristiano Ronaldo (37 ani). Iar atacantul Benficăi i-a răsplătit încrederea. A marcat un hat-trick la primul meci în care a jucat titular la echipa națională.

Cristiano Ronaldo nu ar fi acceptat să fie rezervă cu Elveția

La finalul partidei, Fernando Santos a explicat că l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo pe banca de rezervă din rațiuni tactice și că jucătorul cu cele mai multe goluri marcate din istoria fotbalului a fost înțelegător. Numai că Record.pt a anunțat că deținătorul a 5 Baloane de Aur a avut o ieșire nervoasă atunci când a fost înștiințat că nu va fi titular, iar selecționerul Portugaliei l-a calmat cu greu. Mai mult, Cristiano Ronaldo ar fi amenințat că pleacă de la Campionatul Mondial din Qatar dacă Fernando Santos nu are nevoie de serviciile sale. 

Fernando Santos, despre Cristiano Ronaldo, după Portugalia - Elveția 6-1 

„Am explicat deja, nu o să o mai fac o dată. Sunt jucători diferiți (n.r. Cristiano Ronaldo și Goncalo Ramos). A fost o strategie de joc, toți jucătorii sunt diferiți. Am ales să joc cu Dalot și Guerreiro, cu toate astea Cancelo e un jucător fabulos. De asta am crezut că vom avea nevoie pentru acest meci cu Elveția. 

Nu există nicio problemă între Fernando Santos și căpitanul echipei naționale (n.r. Cristiano Ronaldo). Suntem prieteni de mulți ani. Este un adevărat exemplu pentru un mare căpitan”, a declarat Fernado Santos, după victoria cu Elveția. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!