Messi, la modă în toată Argentina! Tatuajul cu starul argentinian care face furori printre suporteri

messi Argentina Campionatul Mondial din Qatar Lionel Messi CM 2022 Lionel Messi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 18:27
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 18:37

Suporterii argentinieni au luat cu asalt saloanele de tatuaje pentru a-și imprima pe piele imaginea lui Lionel Messi.

Tatuajele cu imaginea fotbalistului Lionel Messi sărutând trofeul Cupei Mondiale sunt la modă în Argentina.

"În următoarele două săptămâni nu am decât tatuaje legate de Mondial. Unii se programaseră deja ca să li se tatueze şerpi sau cranii, dar au schimbat pentru Messi sau Cupă. Am deja în program două sau trei întâlniri pe zi", a explicat Esteban Vucinovich, supranumit "Tebi Cobra".

  • Lionel Messi

Potrivit acestui tatuator din Buenos Aires, trofeul Cupei Mondiale este cel mai solicitat, urmat de Messi şi de portarul Emiliano Martinez care a fost decisiv în finala cu Franţa în prelungiri şi la loviturile de departajare (3-3 după prelungiri, 4-2 la lovituri de departajare).

Aceşti suporteri se inspiră de exemplele date de câţiva jucători argentinieni, deveniţi acum campioni mondiali, ca Angel Di Maria care şi-a tatuat de curând trofeul Cupei Mondiale pe piciorul drept.

"Pe piele pentru eternitate. Mulţumesc mult, prietene. Ai spus-o când am câştigat Copa America (în 2021 - n. r.). Am păstrat celălalt picior pentru această ocazie. Hai Argentina!"', a scris Di Maria pe Instagram, mesajul fiind însoţit de o fotografie cu tatuajul şi cu autorul său.

Tatuajele cu Messi, un semn de recunoștință față de starul argentinian

"Mi-am făcut un tatuaj cu Messi în semn de mulţumire. Nu reprezintă doar cine este Messi, ci şi echipa care ne-a adus a treia Cupă Mondială şi toţi anii de efort pentru a atinge acest obiectiv", a declarat funcţionarul public Nicolas Rechanik. Acesta îl avea deja tatuat pe celălalt idol al fotbalului argentinian, Diego Maradona, campion mondial în 1986, care a murit în 2020.

"Este o reprezentare perfectă a ceea ce este fotbalul argentinian şi ce înseamnă Argentina pentru el", a rezumat el.

Alma Ocampo, o tânără de 20 de ani care joacă fotbal din copilărie, a decis să-şi facă un tatuaj când Argentina a pierdut surprinzător primul său meci la Mondial împotriva Arabiei Saudite (1-2).

"Când toată lumea îşi pierdea încrederea, mi-am sus că îmi voi tatua Cupa dacă Argentina o câştigă. Atunci am făcut-o, cu data de 18 decembrie 2022", cea în care Argentina avea să câştige al treilea său titlu mondial, a precizat ea.

Ariel Sacchi, profesor de educaţie fizică, şi-a tatuat o carte de joc reprezentând cinci Cupe Mondiale, câte a disputat Messi, în centru fiind superstarul argentinianul care sărută trofeul.

"M-am hotărât să-mi fac un tatuaj al lui Leo (Messi - n. r) pentru că ne-a oferit tuturor argentinienilor cea mai mare bucurie. Cred că a meritat asta (titlul mondial - n. r.) şi după ce a eşuat de atâtea ori, l-a câştigat în sfârşit", a spus el.

Nu toate tatuajele sunt la fel de reuşite: pe reţelele de socializare, este ironizat cel cu un Messi puţin prea gras sau cel în care este scris greşit numele portarului Emiliano "Dibu" Martinez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!