Luis Enrique nationala Spaniei CM 2022

Luis Enrique, un adevărat influencer! Face stream-uri pe Twitch și se pozează non-stop pe Instagram! Și-a arătat pătrățelele în ultima postare

Campionatul Mondial din Qatar începe în această seară, cu meciul de deschidere Qatar - Ecuador, care începe de la 18:00 și se vede LIVE TEXT pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 10:09
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 10:11

Naționala Spaniei debutează la Mondial miercuri, de la 18:00, într-un meci cu Costa Rica din Grupa E, grupă din care mai fac parte Germania și Japonia. Selecționerul ibericilor este extrem de activ înainte de startul Mondialului și a decis să se „integreze” mai ușor printre tinerii pe care îi are în lot făcând lucruri pe care aceștia obișnuiesc să le facă. 

Astfel, Luis Enrique și-a deschis un cont de Twitch, acolo unde face stream-uri de aproximativ o oră, vorbind cu urmăritorii săi. Selecționerul a spus că fiecare ban încasat îl va dona, iar în primele sale două zile de când s-a înscris și a început să transmită a reușit să strângă și 200.000 de urmăritori. 

Tehnicianul a anunțat că va face asta pe durata Mondialului pentru a comunica mai mult, iar contul de Twitch nu este singurul canal de comunicare. Luis Enrique și-a deschis și un cont de Instagram pe care postează cu regularitate. 

Luis Enrique, fără tricou pe Instagram 

În ultima postare făcută de selecționerul Spaniei, acesta apare în sala de forță, atrenându-se, fără tricou pe el. Luis Enrique are un fizic de inividiat la cei 52 de ani pe care îi are, după cum se vede și în fotografia în care își etalează pătrățelele. 

„Ziua 7!!! Începe Mondialul...sunteți pregătiți? Eu da. Sănătate”, a scris Luis Enrique în descrierea fotografiei postate. 

Cele mai tari declarații ale lui Luis Enrique din stream-ul de pe Twitch 

„Mă întreabă lumea ce antrenor m-a marcat cel mai mult ca jucător. În epoca mea antrenorii erau mai motivați, era accesul mai limitat la tehnologie. Cel care m-a marcat cel mai mult a fost domnul Van Gaal, care este acum la Mondial. Am amintiri frumoase. Era foarte strict. O persoană extrem de specială, sinceră și autentică. Extrem de sensibil și exigent”, a spus Luis Enrique conform sport.es

„Care este cel mai bun antrenor din lume? Există mulți mai buni decât mine. S-a scos din context. Am spus-o glumind, am picioarele pe pământ, știu care sunt calitățile și defectele mele. Guardiola, Klopp, chiar Ancelotti”

„Sincer nu mă vedeam antrenor. Eram atât de pasionat de postura de jucător că nu mi-am imaginat vreodată. Când m-am retras, m-am dedicat călătoriilor și să îmi trăiesc viața, dar în doi trei ani m-am decis să fac cursurile de antrenor” 

„Dacă nu m-aș fi dedicat fotbalului nu știu ce m-aș fi făcut. Cred că pompier. Respect mult și prețuiesc această profesie pentru că îi ajută pe ceilalți. Sau dacă nu polițist, așa cum este fratele meu”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies