Marquinhos Brazilia Croatia Cupa Mondiala PSG CM 2022

Jucătorul Braziliei dărâmat după eliminarea la Mondial: "E foarte abătut, nu vrea să mai facă nimic"

Brazilia a dezamăgit din nou la Cupa Mondială, la ediția din Qatar fiind eliminată în sferturile de finală de Croația, scor 1-1 (2-4 d.l.d.).

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 17:48
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 17:47

Deși era considerată de mai mulți specialiști principala favorită la câștigarea trofeului, Brazilia a clacat contra Croației la loviturile de departajare, iar Selecao a ajuns la 20 de ani fără titlu mondial în palmares.

Marquinhos, dărâmat după eliminarea Braziliei de la Mondial

Poate cel mai afectat jucător din naționala Braziliei a fost Marquinhos, cel care a ratat ultima lovitură de departajare. Fundașul și căpitanul lui Paris Saint-Germain a fost "trist și foarte abătut", scrie RMC Sport, care citează o rudă a sud-americanului. De asemenea, Carol Cabrino, soția sa, spune că stoperul "nu mai voia să facă nimic" după părăsirea competiției.

Înainte să revină cu un mesaj amplu de mulțumire pentru cei care l-au susținut după eliminarea de la Mondial, Marquinhos a spus că simte "tristețe și rușine", iar timp de câteva zile s-a deconectat de la rețelele sociale.

Totuși, așa cum francezii scriu, Marquinhos trebuie să treacă rapid peste drama din Qatar, având în vedere că PSG joacă azi contra lui Strasbourg în lot, iar brazilianul este în lot. Participarea sa la meciul de pe Parc des Princes va depinde de "starea sa psihologică", susțin francezii.

Antrenorul lui PSG, detalii despre revenirea jucătorilor. Messi, așteptat pe 2 sau 3 ianuarie

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a anunțat că i-a oferit o vacanță prelungită lui Lionel Messi după Cupa Mondială, iar argentinianul este așteptat să revină la Paris pe 2 sau 3 ianuarie.

"Leo a făcut un Mondial extraordinar. Având în vedere triumful echipei sale și parada din Argentina, am decis să rămână în vacanță până pe 1 ianuarie. Ni se va alătura pe 2 sau 3 ianuarie.

Sunt disponibili pentru meci Neymar, Marquinhos, Vitinha. Jucătorii spanioli au avut 11-12 zile libere. Toți jucătorii s-au întors la datele stabilite. Am gestionat situațiile lor în funcție de cazul fiecăruia. Cei care au fost eliminați (n.r - de la Cupa Mondială) mai devreme decât era de așteptat se antrenează deja normal.

Avem jucători care au ajuns departe în competiție, cum ar fi Hakimi, care a jucat în toate meciurile și a vrut să ni se alăture cât mai rapid posibil. La fel și Kylian Mbappe, care a evoluat în toate partidele și a a jucat foarte bine. El a vrut să revină la antrenamente foarte rapid. Asta nu înseamnă că ei nu vor avea nevoie de recuperare", a spus Christophe Galtier, potrivit RMC Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!