Istvan Kovacs Coreea de Sud Istvan Kovacs arbitru Campionatul Mondial Uruguay CM 2022

Încă un meci pentru Istvan Kovacs la Campionatul Mondial! Românul va arbitra un meci din grupa lui Cristiano Ronaldo 

Istvan Kovacs (38 ani) a fost arbitru de rezervă în meciul de deschidere la Campionatul Mondial din Qatar. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 18:29
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 18:31

Arbitrul român a fost rezervă în duelul dintre Qatar și Ecuador, încheiat 0-2, din deschiderea Campionatului Mondial. După delegarea din primul meci, Istvan Kovacs a mai fost delegat la un meci din prima fază a grupelor de la turneu. 

Astfel, arbitrul din Carei va fi arbitru de rezervă la mecul dintre Uruguay și Coreea de Sud, din Grupa H, din care mai fac parte și Portugalia și Ghana, informează gsp

Istvan Kovacs, rezervă la Uruguay - Coreea de Sud 

Meciul naționalei lui Luis Suarez se joacă joi, 24 noiembrie, de la 15:00 și va fi condusă de la centru de arbitrul francez Clement Turpin, care va fi asistat de Nicolas Danos și Cyril Gringore. Ca și în meciul de deschidere, Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial. 

Câți bani încasează Istvan Kovacs după primul meci 

Conform baremului FIFA, Istvan Kovacs va primi 2.500 de dolari pentru prezența la acest meci, acesta primind doar 70.000 de dolari pentru faptul că face parte din lotul FIFA de arbitrii pentru Campionatul Mondial. 

Dacă va arbitra la centru un meci din grupe, românul va primi 3.000 de dolari, iar dacă va prinde fazele eliminatorii, onorariul său va crește la 10.000 de dolari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies