Didier Deschamps, discurs fără perdea împotriva argentinienilor: "De neacceptat!"

Didier Deschamps Campionatul Mondial Qatar 2022 cupa mondiala 2022 Franta Franta - Argentina CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 17:14
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 17:39

Franța a pierdut în finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei la loviturile de departajare (3-3, 2-4 d.l.d.).

Într-un interviu acordat pentru publicația Le Figaro, Didier Deschamps a vorbit despre finala de la Cupa Mondială din Qatar, făcând referire și la atitudinea adversarilor.

Acesta a explicat că nu a apreciat gesturile făcute de anumiți jucători sud-americani, chiar dacă aceștia și-au cerut scuze. 

"Felicitări, sunt campioni mondiali. Dar sunt anumite fapte și acțiuni de neacceptat. Nu am o problemă cu faptul că s-au bucurat, dar noțiunea de respect nu există la ei.

Nimeni nu merită asta, mai ales Kylian Mbappe. Chiar dacă și-au cerut scuze mai târziu, în anumite faze s-a mers prea departe", a declarat selecționerul Franței. 

Didier Deschamps a explicat de ce nu a contat pe Benzema la CM 2022
 

Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, a fost nevoit să declare forfait, din cauza unei accidentări la o coapsă, cu trei zile înainte ca Franţa să debuteze la CM 2022, împotriva Australiei, grăbindu-se să părăsească hotelul din Doha în care era cazată selecţionata ţării sale.

"Karim mi-a spus el însuşi că nu ar fi fost pregătit", a subliniat selecţionerul Franţei, campioana mondială din 2018.

"Când Karim s-a accidentat, medicul nostru l-a însoţit la clinica Aspetar pentru un RMN. Karim a transmis rezultatele cuiva care se ocupă de el la Madrid şi care şi-a exprimat la rândul său părerea. Când s-a întors la hotel, era deja după miezul nopţii. M-am dus în camera lui Karim împreună cu medicul nostru, care venise să-mi dea raportul în privinţa RMN-ului. Karim era foarte supărat, pentru că această Cupă Mondială reprezenta foarte mult pentru el. Mi-a spus: E mort", a declarat Deschamps. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!