Tara Galilor Anglia Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

GALERIE FOTO Cum s-au distrat iubitele jucătorilor galezi înainte de meciul cu Anglia. Imagini compromițătoare de la petrecerea în costume de baie

Iubitele fotbaliștilor de la echipa națională a Țării Galilor au dat o mare petrecere cu băutură înainte de meciul cu Anglia și au urcat imaginile pe rețelele sociale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 19:21
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 19:22

Secvențele cu iubitele și soțiile de fotbaliști, publicate pe Insta Story, arată nebunia care s-a produs înainte de meciul dintre Anglia și Țara Galilor.

Două dintre ele au fost filmate în timp ce dădeau pe gât shot-uri, în timp ce o alta a fost filmată căzând pe masa de cafea după o încercare de a face roata, îmbrăcată doar într-un costum de baie.

Rebecca Naylor, iubita lui Danny Ward, portarul de la Leicester, și Emma, logodnica lui Matt Smith, mijlocașul de la MK Dons, Emma, au stat să facă poze, cel mai probabil pentru a le urca pe rețelele sociale.

Logodnica lui Chris Mepham, apărător al Țării Galilor și al lui Bournemouth, Jodie Francis, a fost surprinsă pe nisip în timp ce îi dădea un pupic lui Nicole Hagan, care a fost asociată cu Neco Williams, fundașul de la Nottingham Forest.

Țara Galilor a deschis turneul de la Cupa Mondială din 2022, o premieră din 1958, cu meciul cu SUA, care s-a lăsat cu o remiză, după care a suferit o înfrângere în fața Iranului. 

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!