portugalia - uruguay Cristiano Ronaldo Portugalia CM 2022

GALERIE FOTO ”Cred că-și rodea unghiile de ciudă pe bancă”. Cristiano Ronaldo n-a fost menajat după ”golul” din Portugalia - Uruguay

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost în centrul atenției la primul gol marcat de Portugalia în victoria cu Uruguay, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 00:11
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 00:11

Bruno Fernandes a centrat în careu pentru șeptarul lusitan, care a încercat să reia cu capul, dar nu a reușit să atingă balonul. Chiar și așa, mingea a intrat în poarta apărată de Sergio Rochet.

Organizatorii i-au atribuit golul lui Bruno, care a reușit ”dubla” după ce Ronaldo a fost scos de pe teren. Mijlocașul lui Manchester United a transformat fără emoții un penalty și a stabilit scorul final.

”Ronaldo cred că-și rodea unghiile de ciudă dacă marca Bruno Fernandes trei goluri”

După meci, Viorel Moldovan, ultimul marcator al României la Cupa Mondială, a analizat partida și a remarcat un plus în jocul Portugaliei după ce Cristiano Ronaldo a fost înlocuit.

„Cred că Ronaldo pe bancă își rodea unghiile de ciudă dacă marca trei goluri Bruno Fernandes. Nu știu dacă putem vedea, premergător penalty-ului, s-au strâns mai mulți jucători în jurul punctului de la 11 metri. Ca să protejeze, cred eu, acea zonă, să nu vină uruguayenii și să nu deniveleze puțin punctul cu var. 

Aș vrea să remarc ceva. Mi-a plăcut mai mult Portugalia fără Ronaldo decât cu Ronaldo. Am impresia că e o frână. Când au intrat alți jucători de pe bancă, parcă am văzut altceva pe faza ofensivă. Mult mai bun jocul colectiv, acțiunile colective!”, a spus Viorel Moldovan, la TVR 1.

Cristiano Ronaldo a marcat în primul meci de la Cupa Mondială, cu Ghana, meci încheiat cu scorul de 3-2. Atunci, șeptarul a transformat un penalty și a fost desemnat ”omul meciului” la finalul partidei.

După victoria cu Uruguay, Portugalia și-a asigurat calificarea matematică în optimile Cupei Mondiale, unde s-au mai calificat, până acum, doar Franța și Brazilia. În ultima partidă din grupe, lusitanii își vor măsura forțele cu Coreea de Sud.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!