Cristiano Ronaldo Andy Murray Piers Morgan qatar 2022 CM 2022

FOTO Piers Morgan a făcut show pe Twitter după ”golul” lui Ronaldo! S-a repliat imediat după ce Andy Murray l-a ”înțepat”

Golul lui Bruno Fernandes din Portugalia - Uruguay (2-0) a stârnit un val de reacții în online.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 00:02
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 00:00

În minutul 54, Bruno Fernandes a vrut să-i centreze lui Cristiano Ronaldo care s-a înălțat deasupra defensivei Uruguayului și ar fi șters cu firele părului mingea, dar organizatorii de la Campionatul Mondial din Qatar i-au revendicat reușita mijlocașului de la Manchester United, chiar dacă în primă fază golul lui CR7 a fost notat pe foaie.

Faza respectivă a stârnit multe reacții care mai de care. Piers Morgan, jurnalistul care l-a intervievat pe Ronaldo, aducându-i, în acest sens, demiterea de la „diavolii roșii”, în urma unui mandat de un an și aproape trei luni, a avut câteva postări pe Twitter care l-au ispitit până și pe tenismenul Andy Murray.

„BOOM!!!!!”, a scris în primă fază Morgan. „Ar trebui testată mingea pentru fixativul lui Ronaldo”, a continuat jurnalistul cu o altă postare, după ce Bruno Fernandes a fost anunțat drept marcator.

Andy Murray a reacționat și a evidențiat faptul că Morgan ar fi trebuit să-i ofere credite lui Bruno Fernandes: „Cred că de Fernandes trebuia să scrii”, a scris Murray pe contul său oficial de Twitter.

Postarea lui Mihai Stoica despre golul lui CR7

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, a glumit pe seama lui Ronaldo pe rețelele social media: „Ronaldo marchează și când n-atinge mingea”, a scris MM pe contul său oficial de Facebook, care a strâns peste 800 de reacții.

În urma acestei victorii, Portugalia s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial organizat în Qatar, care a debutat pe 20 noiembrie, cu partida dintre țara gazdă și Ecuador, scor 0-2.

Deja calificate mai sunt Franța și Brazilia. Restul echipelor se vor afla după ce se va termina etapa a treia, care începe marți, 29 noiembrie, și se termină vineri, 2 decembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!