Cristiano Ronaldo Dan Petrescu Portugalia portugalia - uruguay CM 2022

Dan Petrescu merge pe mâna lui Cristiano Ronaldo: ”Am dat și eu un gol așa”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost în centrul atenției la primul gol marcat de Portugalia în victoria cu Uruguay, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 17:22
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 17:22

Starul portughez a primit o centrare în careu din partea lui Bruno Fernandes, nu a atins mingea, dar s-a bucurat ca și cum ar fi marcat. Chiar și așa, oficialii FIFA i-au acordat golul lui Bruno. Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, merge pe mâna lui Cristiano Ronaldo.

Dan Petrescu: ”Merg pe mâna lui Ronaldo”

„Eu sincer, merg pe mâna lui Ronaldo. Am dat şi eu odată un gol aşa în Anglia şi mă întrebau de 100 de ori. Câteodată atingi mingea fără să se vadă, chiar nu-i schimbă traiectoria. 

Şi Fernandes cred că a zis: ‘Lasă să fie golul lui, numai să fie Ronaldo fericit!’. Portugalia până acum cred că e surpriza plăcută”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Cristiano Ronaldo a marcat în primul meci de la Cupa Mondială, cu Ghana, meci încheiat cu scorul de 3-2. Atunci, șeptarul a transformat un penalty și a fost desemnat ”omul meciului” la finalul partidei.

După victoria cu Uruguay, Portugalia și-a asigurat calificarea matematică în optimile Cupei Mondiale, unde s-au mai calificat, până acum, doar Franța și Brazilia. În ultima partidă din grupe, lusitanii își vor măsura forțele cu Coreea de Sud.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!