CM 2022 | Japonia - Costa Rica 0-1! Fuller înscrie un eurogol și duce punctele la „Los ticos”

Live text: Japonia - Costa Rica
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 13:55
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 18:13

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Japonia și Costa Rica pe www.sport.ro!

Japonia
0-1
Qatar 2022
Costa Rica
'81 Fuller sport live match gol!
MIN '90
Final

Final.

MIN '81
Gol

GOOOOL Costa Rica! Fuller înscrie un supergol. Apărarea japonezilor, la pământ. Sud-americanii se bucură asemenea unor copii în urma reușitei de excepție a lui Fuller.

0-1
MIN '72
Ratare

Soma bate încă o lovitură liberă, în zid de data aceasta. Mingea revine la japonez care încearcă să reia spre poarta lui Keylor Navas, dar defensiva sud-americanilor interceptează balonul și sting faza.

MIN '63
Ratare

Japonezii beneficiază de o lovitură liberă deosebit de periculoasă, din apropierea careului. Soma execută, dar mingea trece peste zid. Ocazie irosită de Japonia.

MIN '46
Inceput

Partea a doua începe acum.

MIN '45+1
Pauza

Pauză.

MIN '35
Ratare

Joel Campbell trage puternic de la distanță, însă mingea trece cu mult pe lângă poartă. Ocazie bună pentru sud-americani.

MIN '1
Inceput

Arbitrul fluieră startul meciului.

Lineup
Echipele de start!
 
Japonia: Gonda - Yamane, Itakura, Yoshida, Nagatomo - Endo, Morita - Doan, Kamada, Soma - Ueda

Costa Rica: Navas - Waston Manley, Duarte, Calvo, Oviedo - Fuller Spence, Borges, Tejeda, Torres - Campbell, Contreras

27-11-2022 10:46

Japonia - Costa Rica, LIVE TEXT, de la ora 12:00

Japonia a făcut o surpriză în prima etapă a grupelor Campionatului Mondial organizat în Qatar, care a debutat pe 20 noiembrie cu meciul dintre țara gazdă și Ecuador, încheiat 0-2. Japonezii au învins-o pe Germania cu 2-1 și au obținut trei puncte importante în lupta pentru a ieși din grupe și a ajunge în optimi.

Pe cealaltă parte, Costa Rica s-a făcut de râs cu Spania, pierzând cu 0-7. Sud-americanii sunt la egalitate de puncte cu nemții, în acest sens, dar cu un golaveraj mult, mult mai slab. În meciul de pregătire dinaintea începerii Mondialului, Costa Rica a câștigat cu Nigeria, scor 2-0.

Cele două naționale care se vor confrunta astăzi s-au duelat doar de două ori în istorie. În 2018, Japonia a câștigat cu 3-0, în 2014, aceeași națională s-a impus pe tabelă cu 3-1, iar în 2002, Costa Rica a smuls un rezultat de egalitate. Toate meciurile au fost jocuri de pregătire.

La japonezi, fundașul lui Urawa, în vârstă de 32 de ani, Hiroki Sakai, ar putea lipsi, alături de colegul său din defensivă, Takehiro Tomiyasu, cotat la 25 milioane de euro și care joacă la Arsenal din vara anului 2021, potrivit informațiilor oferite de site-ul de specialitate FlashScore.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!