AC Milan Serie A Zlatan Ibrahimovic Italia

Accidentat, Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre retragerea sa. Ce a transmis atacantul suedez

Zlatan Ibrahimovic a împlinit în octombrie 41 de ani.

Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 10:13
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:23

După aventura sa în MLS la LA Galaxy, când toată lumea credea că se va retrage, Zlatan Ibrahimovic s-a reîntors în iarna anului 2020 în Europa la AC Milan. 

La 41 de ani, atacantul suedez a vorbit despre retragerea sa din fotbal, evidențiind faptul că nu plănuiește asta și că își dorește să revină cât mai repede pe gazon.

Ibrahimovic este accidentat în clipa de față, s-a operat la genunchi și potrivit site-ului de specialitate, Transfermarkt, ar putea reveni pe teren în ianuarie 2023.

„Vreau să revin pe teren cât mai repede. Mă simt bine, sper că voi reveni în cel mai scurt timp”, a spus suedezul, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Zlatan Ibrahimovic, la AC Milan

Zlatan a trecut pe la Milan în două rânduri. Prima dată, suedezul a acceptat propunerea să evolueze în tricoul Rossonerilor în 2011, când a părăsit Barcelona și La Liga, pentru Seria A, după un sezon dezamăgitor la gruparea catalană.

  • Atacantul a stat la Milan până în 2012, când PSG l-au transferat pentru suma de 21 milioane de euro

Suedezul a revenit, ulterior, la formația de pe San Siro în ianuarie 2020. Zlatan petrecuse două sezoane la LA Galaxy, unde a făcut furori, cu gândul de a se retrage, dar nu a putut sta deoparte de fotbalul din ligile de top ale Europei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies