Lionel Messi Argentina Campionatul Mondial Gabriel Batistuta CM 2022

Batistuta, mesaj categoric pentru Argentina: „Lionel Messi nu este Iisus Hristos!” Ce a transmis fostul internațional

Lionel Messi va participa, cel mai probabil, în ultimul său Campionat Mondial cu Argentina.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 18:55
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 18:53

Argentina a picat în grupa C în această ediție a Campionatului Mondial susținut în Qatar, în perioada 20 noiembrie 2022 - 18 decembrie 2022. Lionel Messi va concura împotriva reprezentativei din Arabia Saudită, Mexic și Polonia. 

Cum startul campionatului se apropie cu pași repezi, fostul internațional argentinian, o legendă pentru Argentina, Gabriel Batistuta a avut un mesaj important pentru naționala din America de Sud: „Messi nu este Iisus Hristos”, potrivit GOAL.

Batistuta: „Messi nu este prost”

„Pentru mult timp, l-am făcut responsabil în totalitate pe Messi, dar el nu este Iisus Hristos să-l condamnăm pentru orice. Și noi am făcut rău echipei destul de mult.

Acum, s-au mai schimbat lucrurile, se simte mai liber cu colegii. Sigur, dacă aș avea mingea, i-aș pasa lui Messi. Dacă ar fi un zid în fața mea, aș pasa altcuiva. Asta trebuie să înțeleagă acești copii (n.r. din lotul Argentinei). 

Messi nu e prost. Știi cât de urât e să știi că toți ceilalți așteaptă ca tu să faci totul? Dar dacă facem împreună? Sună diferit și se și simte diferit.

Întreabă-l pe Messi dacă ar prefera să joace în Barcelona pregătită de Pep Guardiola sau dacă vrea să joace singur sau să dea nuami el goluri. Din acest motiv în selecționata aceasta trebuie să fie fericit că vede jucători cu personalitate.”, au fost cuvintele lui Batistuta, conform sursei anterior menționate.

Messi, la Argentina

Lionel Messi este căpitanul Argentinei. Și-a făcut debutul pentru echipa mare pe 17 august 2005, când abia împlinise vârsta de 18 ani cu o lună și 24 de zile mai devreme. 

Starul lui PSG a evoluat în 162 de meciuri pentru națională, a înscris 86 de goluri și a pasat decisiv în 51 de situații, în toate competițiile.

Messi a câștigat în 2021 Copa America cu Argentina, aducând, în acest sens, primul trofeu după 28 de ani la reprezentativa din America de Sud. Al doilea trofeu a venit la începutul lunii iunie a acestui an, Finalissima, în urma unei victorii categorice cu Italia, 3-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies