Campionatul Mondial de Fotbal Anglia Gica Hagi qatar 2022 CM 2022

Atenție la Rege! Gică Hagi, reacție incendiară când a fost întrebat despre favorita la Mondiale: ce le-a reproșat jurnaliștilor

Campionatul Mondial din Qatar a ajuns la faza optimilor de finală. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 17:01
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 17:19

La începutul turneului, Gheorghe Hagi a vorbit despre competiția din Qatar, evidențiind faptul că Anglia este echipa sa favorită. Totodată, fostul internațional român a precizat faptul că Harry Kane poate ajunge cel mai bun jucător al Mondialului.

La aproape două săptămâni de la acele declarații, în timpul conferinței de presă susținute înaintea meciului dintre Farul Constanța și FC Botoșani, de duminică, 4 decembrie, Gheorghe Hagi a fost întrebat despre favorita de la turneul final, moment în care a avut o reacție destul de agitată.

"Dacă te-ai uitat la televizor... Am fost și eu o dată la televizor și am spus! Stau să spun de fiecare dată... Anglia, așa ca să mă repet. Ei sunt obișnuiți să joace în această perioadă de iarnă, când noi toți stăm, pot atinge o formă foarte bine. Dacă în vară, ei erau obosiți... pentru ei au făcut turneul ăsta, să câștige și ei un trofeu", a spus tehnicianul de la Farul Constanța. 

Gheorghe Hagi, despre eliminarea Germaniei

Gheorghe Hagi a și despre eliminarea Germaniei, evidențiind că nu este neapărat o surpriză.

"Se întâmplă, sunt tranziții, sunt echipe care pot să iasă. Aici nu vorbim de calificări, de grupe, vorbim de turnee finale, cei care am fost la turnee finale știm cu ce se mănâncă. Toate echipele sunt foarte bune. O dată poți să te duci sus, o dată poți să pierzi la limită. Când mergi la turneul final, toate echipele sunt foarte bune", a spus Gică Hagi înainte de meciul cu FC Botoșani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!