Ce a spus Gică Hagi despre eliminarea surprinzătoare a Germaniei de la CM 2022

Gica Hagi CM 2022 Germania qatar 2022 CM 2022 Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 16:13
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 16:11

Mondialul din Qatar a început pe 20 noiembrie cu meciul dintre țara gazdă și Ecuador, scor 0-2.

Din articol

O victorie, un egal și o înfrângere nu au fost suficiente pentru ca Germania să se califice în optimile de finală ale competiției. Într-o grupă cu Japonia (6p), Spania (4p) și Costa Rica (3p), nemții au terminat doar pe poziția a treia. Asiaticii au fost surpriza, încheiând meciurile din grupă de pe primul loc.

Gheorghe Hagi, antrenorul Farului, a participat la Campionatele Mondiale din 1990, 1994 și 1998 și a vorbit despre turneul final de anul acesta, din Qatar, evidențiind că eliminarea Germaniei nu este neapărat o surpriză.


„(n.r. – Despre eliminare Germaniei) Se întâmplă, sunt tranziții, sunt echipe care pot să iasă. Aici nu vorbim de calificări, de grupe, vorbim de turnee finale, cei care am fost la turnee finale știm cu ce se mănâncă. Toate echipele sunt foarte bune. O dată poți să te duci sus, o dată poți să pierzi la limită. Când mergi la turneul final, toate echipele sunt foarte bune”, a spus Gică Hagi înainte de meciul cu FC Botoșani.

Mondialul din Qatar

Olanda - SUA, Argentina - Australia, Japonia - Croația, Brazilia - Coreea de Sud, Anglia - Senegal, Franța - Polonia, Maroc - Spania și Portugalia - Elveția sunt meciurile de la CM 2022 din optimi.

Olanda, Anglia, Argentina, Franța, Japonia, Maroc, Brazilia și Portugalia sunt naționalele care au reușit să se califice în optimile de finală ale Mondialului de pe prima poziție.

Qatar este prima națională care găzduiește un Campionat Mondial și pierde toate meciurile din grupă. Qatarezii au strâns un golaveraj de -6, marcând un singur gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!