Brazilia Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 Neymar Tite CM 2022

Anunțul selecționerului Braziliei despre starea de sănătate a lui Neymar. Când ar putea juca din nou la Campionatul Mondial

Neymar (30 de ani) a ieșit accidentat în meciul dintre Brazilia și Serbia (2-0), în prima partidă a sud-americanilor la Campionatul Mondial din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 16:17
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 16:23

Neymar a fost diagnosticat cu o leziune la nivelul ligamamentelor gleznei piciorului drept, iar presa din Brazilia a scris că starul lui PSG ar putea reveni pe teren abia în faza optimilor de finală, dacă Selecao se va califica.

Anunțul lui Tite despre starea de sănătate a lui Neymar

Înaintea confruntării cu Elveția, selecționerul Braziliei a dezvăluit că recuperarea lui Neymar și a lui Danilo este una foarte bună, însă, probabil, îi va menaja la următorul meci.

"Cred că Ney şi Danilo se vor întoarce, asta este părerea mea. La urma urmei, nu sunt medic. Dar rapoartele medicale îmi dau speranţă pentru ambii jucători.

Am crezut că accidentarea lui Danilo a fost mai puţin gravă, dar s-a schimbat. Tot ce pot face este să-mi înlocuiesc jucătorii, să-i trimit la medic şi să-i duc la antrenament după aceea", a declarat Tite.

Rodrygo ar urma să fie înlocuitorul lui Neymar

Globo scrie că selecționerul Tite a început să caute soluții pentru înlocuirea lui Neymar, încă de la antrenamentul de vineri al Braziliei, iar "varianta naturală" pentru a suplini absența starului de la PSG ar fi Rodrygo, jucătorul lui Real Madrid.

Rodrygo a intrat pe teren în minutul 75 al meciului cu Serbia, când l-a înlocuit pe colegul său de la Real Madrid, Vinicius.

Pe lângă Rodrygo, alte nume care pot apărea în echipa de start a Braziliei după accidentarea lui Neymar sunt Fred (Manchester United) și Bruno Guimaraes (Newcastle).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!