Cine îl va înlocui pe Neymar în următoarele două meciuri ale Braziliei: "El e varianta naturală"

Neymar Brazilia Rodrygo Tite CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 21:39
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 21:38

Neymar a suferit o accidentare în timpul meciului Brazilia - Serbia 2-0, primul al Selecao la Cupa Mondială din Qatar.

Presa din Brazilia a scris, astăzi, că Neymar a suferit o accidentare la gleznă dreapta și va fi indisponibil pentru următoarele meciuri din grupă, cu Elveția (28 noiembrie) și Camerun (2 decembrie).

Rodrygo ar urma să fie înlocuitorul lui Neymar

Globo scrie că selecționerul Tite a început deja să caute soluții pentru înlocuirea lui Neymar, la antrenamentul de astăzi al Braziliei, iar "varianta naturală" pentru a suplini absența starului de la PSG ar fi Rodrygo, jucătorul lui Real Madrid.
 
Rodrygo a intrat pe teren în minutul 75 al meciului cu Serbia, când l-a înlocuit pe colegul său de la Real Madrid, Vinicius.
 
Pe lângă Rodrygo, alte nume care pot apărea în echipa de start a Braziliei după accidentarea lui Neymar sunt Fred (Manchester United) și Bruno Guimaraes (Newcastle).
 
Neymar ar urma să fie apt pentru meciul din optimile de finală al Braziliei, în cazul în care Selecao se va califica.

Neymar a vorbit despre accidentarea suferită 

Accidentarea a fost confirmată și de Neymar. Decarul naționalei Braziliei a precizat că are o problemă medicală și că va face tot posibilul pentru a reveni pe teren la această ediție a Campionatului Mondial. 
 
„Mândria și dragostea pe care o simt purtând tricoul Braziliei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi Brazilia. 

Nimic din viața mea nu a fost dat sau ușor. A trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele. Să nu-i dorești niciodată răul cuiva, ci să-i ajuți pe cei care au nevoie. Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele... și din nou într-o Cupă Mondială. 

Am o accidentare, da, e enervant. O să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, colegii și pe mine. 

A așteptat mult timp inamicul să mă doboare? Nu! Eu sunt fiul lui Dumnezeu”, a postat Neymar pe contul oficial de Instagram. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!