Victor Piturca Brazilia Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial din Qatar Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022

VIDEO EXCLUSIV "A câștigat cu lejeritate orice joc". Favorita lui Victor Pițurcă la Campionatul Mondial din Qatar 

Campionatul Mondial se joacă între 20 noiembrie și 18 decembrie 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 11:33
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 11:44

Cele 32 de echipe sunt împărțite în 8 grupe, de unde se califică în optimile de finală primele două clasate. Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Victor Pițurcă a vorbit despre echipele favorite la Campionatul Mondial din Qatar. 

"Nu, nu cred că e marcat (n.r. - de căldură), eu sunt în Emirate acum și temperatura e una bună, la mijlocul zilei sunt 28-29 de grade, seara e destul de răcoare. Meciurile jucate devreme sunt pe stadioane cu aer condiționat înăuntru, nu se pune problema. Acum nu știu câți ani, când se juca în Mexic...să ne gândim. E un moment propice fotbalului, toți jucătorii sunt la mijlocul sezonului, ar trebui să fie la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic, acum depinde să fie și calitatea jocului. Spectacolul e pe planul doi, în momentul de față e important ca echiple să câștige. 

Vă imaginați că țineam cu Arabia Saudită, dar mi-a părut foarte rău de Argentina, ea și Brazilia sunt preferatele mele pentru câștigarea Campionatului Mondial, dar după înfrângerea asta e puțin probabil ca Argentina să facă asta. Mi-a părut foarte rău de Messi, mai ales că după ce a marcat golul el a pierdut mingea și de acolo au înscris cei din Arabia. 

Anglia și Franța au câștigat detașat, fără probleme, denotă că sunt într-un moment bun loturile celor două echipe și contează acest lucru. Dar după ce văd și Brazilia, Germania, o să îmi spun o părere. Brazilia, am urmărit-o în ultimul timp în amicalele disputate, mi s-a părut o echipă extrem de puternică, a câștigat cu mare lejeritate orice joc, vreau să îi văd la turneul final, cred că ar putea fi favoriți. La un turneu final e important momentul și cum sunt jucătorii din punct de vedere psihic, fizic. Echipele valoroase, eu cred, de exemplu că și Olanda se poate înscrie, o echipă valoroasă cu antrenor foarte valoros", a declarat Victor Pițurcă la PRO ARENA

VIDEO | Intervenția lui Victor Pițurcă la "Ora Exactă în Sport"


Victor Pițurcă, la Ora exactă în sport (23/11/2022) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies