Neymar Brazilia Thiago silva CM 2014

Brazilia, in lacrimi! Visul semifinalei se transforma intr-un cosmar: Scolari a pierdut cei mai importanti doi jucatori!

Brazilia se va bate cu Germania pentru un loc in marea finala de la Mondial. Meciul se joaca marti, pe 8 iulie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Iulie 2014, 10:36
Data actualizarii: Sambata 05 Iulie 2014, 10:59

Brazilia s-a calificat in semifinalele Mondialului, dupa victoria obtinuta aseara la Fortaleza, 2-1 in fata Columbiei. Martea viitoare, brazilienii intalnesc Germania, in meciul care va stabili prima finalista de la Cupa Mondiala.

Scolari are toate motivele sa fie ingrijorat - cei mai importanti doi jucatori din lot sunt indisponibili. Neymar a suferit o accidentare grava, care il va tine in afara terenului pentru cel putin o luna (DETALII AICI), iar capitanul Thiago Silva este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Silva a primit un galben in mod stupid aseara, in meciul cu Columbia. L-a incomodat pe goalkeeper-ul columbienilor, Ospina, sa degajeze, apoi, dupa ce portarul a scapat mingea din mana, capitanul Braziliei a trimis in poarta, chiar daca auzise fluierul centralului Carlos Velasco Carballo.

Faza l-a facut pe Luis Felipe Scolari sa isi puna mainile in cap.

In cealalta semifinala de la Mondial se vor intalni castigatoarele partidelor Argentina - Belgia si Olanda - Costa Rica.

Modifică setările cookies