Steaua Astra Fotbal intern

Asta-i SUPERCAMPIOANA Romaniei! Echipa de 28.2 milioane de euro care ar ajunge sigur in grupele Champions League! Primul 11

Steaua - Astra este primul meci al sezonului in Romania si se joaca cu trofeul pe masa! Campioana vs castigatoarea Cupei pe National Arena

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Iulie 2014, 09:30
Data actualizarii: Vineri 04 Iulie 2014, 09:29

Steaua vrea razbunare, Astra cauta al doilea trofeu din istorie obtinut in decurs de doar 2 luni! Prima echipa din Liga 1 care a reusit sa o invinga pe Steaua pe National Arena dupa victoria din finala Cupei Romaniei la penalty-uri, Astra, are ambitii mari pentru urmatorul sezon iar valorea lotului a crescut substantial in ultimul an.

Astfel, dupa plecarea lui Mihai Pintilii la Al Hilal, cota tuturor jucatorilor Stelei este de 34,1 milioane de euro, cu doar 3,7 milioane mai mare decat cea a lotului Astrei!

Prim 11 de 28,2 milioane de euro

Campioana Romaniei, Steaua, sta mai bine in ceea ce priveste cotele jucatorilor si asta se vede si cand alcatuim cea mai buna echipa combinata intre cele 2 formatii - nu mai putin de 7 jucatori sunt ai Stelei iar doi dintre jucatorii Astrei care au prins echipa, Matel si Budescu, au o situatie delicata la echipa!

Totusi, exista si posturi unde situatia este extrem de echilibrata. Pentru postul de fundas stanga, diferenta intre Latovlevici si Morais este doar de 100.000 de euro! La fel si in cazul mijlocasului defensiv unde Prepelita este putin peste Laban.

Iata cel mai bun 11 combinat al celor 2 echipe (4-1-4-1)

                                                                   Silviu Lung Jr (2mil €)

Alexandru Matel (2.5mil €), Florin Gardos (4 mil €), Fernando Varela (2,5mil €), Latovlevic (2.3mil €)

                                                                    Andrei Prepelita (1.4 mil €)

Chipciu (4mil €), Claudiu Keseru (2.5mil €), Constantin Budescu (2.5mil €),  Cristi Tanase (3mil €)

                                                                      Kehinde Fatai (1.5mil €)


(transfermarkt.de)


ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies