Aparitia UFO la golul Columbiei! James Rodriguez nu si-a dat seama ce creatura are pe el in momentul penalty-ului :) FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Iulie 2014, 10:01

	Aparitia UFO la golul Columbiei! James Rodriguez nu si-a dat seama ce creatura are pe el in momentul penalty-ului :) FOTO

Columbianul Rodriguez conduce in topul golgheterilor de la Mondial, cu 6 reusite.

O insecta uriasa si-a facut aparitia pe bratul drept al lui James Rodriguez in timp ce acesta se pregatea sa execute lovitura de la 11 metri din minutul 80.

Columbianul nu si-a dat seama ce are pe el, dar insecta gigant i-a purtat noroc - James Rodriguez a marcat al 6-lea gol la acest mondial, reusita cu care si-a consolidat prima pozitie in clasamentul golgheterilor.


A fost golul care le-a reaprins sperantele columbienilor. La scorul de 2-0 pentru brazilieni, Rodriguez a redus din diferenta in minutul 80, dar nationala antrenata de Jose Pekerman n-a mai avut forta pentru a inscrie inca un gol cu care sa impinga meciul in prelungiri.

S-a terminat 2-1, iar brazilienii sunt in semifinale. La urmatorul meci, cu Germania, Scolari nu se va putea baza pe Neymar, accidentat, dar nici pe capitanul Thiago Silva, suspendat pentru cumul de cartonase.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies