CM 2014

REVANSA unui star batran la Mondial! "Va rog, faceti ceva, blestemati-l!" Momentul incredibil inainte de startul CM 2014:

Brazilianul Ronaldo vrea ca Miroslav Klose sa fie blestemat de brazilieni, pentru a nu intrece recordul sau de goluri la CM - 15.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iunie 2014, 08:55
Data actualizarii: Marti 10 Iunie 2014, 09:07

Ronaldo vrea sa faca orice pentru ca Miroslav Klose sa nu treaca de recordul la mondiale. Germanul a marcat de 14 ori pana acum, iar brazilianul are 15 reusite - cel mai bun marcator din istorie.

BLESTEME

Pana acum Klose a jucat la CM 2002, la CM 2006, la CM 2010 si va juca din nou - la CM 2014. El are 69 de reusite pentru Germania si este cel mai bun marcator din istoria nationalei sale, cu un gol mai mult decat are Gerd Muller - 68.

La mondiale, Klose are 14 reusite, all-time, la un singur gol in spatele brazilianului Ronaldo, in prezent cel mai bun marcator din istoria turneelor mondiale - 15. Astfel, Klose are nevoie de doua goluri pentru a intra definitiv in istorie.

Sport.es noteaza ca Ronaldo le-a cerut locuitorilor din Fortaleza sa-l blesteme pe Klose:

"Vreau sa ii faceti ceva, sa-i faceti farmece, pentru ca Germania va juca aici. Daca puteti sa-i faceti putin 'mal de ojo' (blestem/farmec/descantec) ar fi foarte bine", a spus Ronaldo.

Germania are si o revansa de luat cu Brazilia, iar Klose are, la randu-i, amintiri neplacute in ceea ce priveste duelurile cu sud-americanii.

In 2002, la finala CM din Japonia (Yokohama), Brazilia a invins Germania cu scorul de 2-0. Klose a jucat pana in min. 74, insa omul meciului a iesit rivalul sau de recorduri - Ronaldo, varf care a inscris ambele goluri ('67 si '79).

In grupa G a Mondialului, Germania joaca la Salvador cu Portugalia, intalneste Ghana la Fortaleza si SUA in orasul Recife.

Modifică setările cookies