CM 2014

Prima mare surpriza la CM? Ce a ales MAGARUL PAKO intre Brazilia si Croatia! Cum vor arata echipele de start la deschidere

Brazilia - Croatia, meciul de deschidere de la Mondialul din Brazilia, e live text pe www.sport.ro azi la 23:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 09:20
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 09:23

Mai sunt cateva ore pana la deschiderea oficiala a mondialului din Brazilia, iar tara gazda se pregateste de primul meci in fata unora dintre cei mai tehnici jucatori din Europa, Croatia.

Este mondialul starurilor, a saraciei sociale, dar si a supersitiilor. De la samani, la papagali, testoase si acum magari, cu totii au incercat sa dea o mana de ajutor pariorilor care incearca sa se imbogateasca pe scorurile corecte la mondial.

Inaintea meciului dintre Brazilia si Croatia, magarul Pako a fost pus sa aleaga echipa care va castiga meciul de deschidere la mondial, insa acesta decis ca se va termina egal, conform croatilor de la Jutarnji.

Brazilienii de la Globo nu s-au riscat sa anunte o echipa castigatoare, dar au publicat echipele probabile inaintea acestui meci.

Brazilia va ataca cu Hulk, Fred si Neymar, in timp ce Modric va incerca sa-si foloseasca pasele magice de la Real Madrid pentru Croatia.

Echipa probabila a Braziliei il va avea in poarta pe Julio Cesar, in aparare de Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz si Marcelo, la mijloc pe Oscar, Luiz Gustavo si Paulinho, iar in atac pe Hulk, Fred si Neymar.

Croatii il vor avea pe Pletikosa in poarta, in aparare fiind Srna, Corluka, Lovren, Vrsaljko, la mijloc pe Rakitic, Modric si Brozvic, iar in atac pe Perisic, Jelavic si Olic.


 

Modifică setările cookies