Pele si-a ales finala: "Brazila - Uruguay, de 64 de ani asteptam meciul asta!" 171.772 de brazilieni au plans pe Maracana in 1950!

Pele si-a ales finala: "Brazila - Uruguay, de 64 de ani asteptam meciul asta!" 171.772 de brazilieni au plans pe Maracana in 1950!

Pele vrea reeditarea finalei din 1950, Brazilia - Uruguay

Pele si-a ales finala Cupei Mondiale: "Brazila - Uruguay, sa ne luam revansa", spune fostul mare fotbalist brazilian.

In 1950, Brazilia a pierdut dramatic finala campionatului mondial in fata Uruguayului, spre dezamagirea teribila a celor 171.772 de sperctatori din tribunele stadionului Maracana. (asistenta oficiala)

"Cupa Mondiala este turneul care a permis Braziliei sa devina cunoscuta in lume. Eu am inceput cu un Mondial in 1958, in Suedia, cand aveam 17 ani. Nimeni nu ne cunostea. Nimeni, niciun jurnalist, nu a venit sa ne vada. Oamenii confundau Brazilia, Argentina, Amazonia, totul era la fel pentru ei. Brazilia a devenit cunoscuta datorita Cupei Mondiale", a afirmat Pele.

Intrebat care este rezultatul perfect pentru meciul de deschidere Brazilia - Croatia, din 12 iunie, Pele a raspuns: "Important este sa nu vrei sa castigi cu 1-0 sau 2-0, ci sa respecti adversarul si sa te pregatesti de orice, pentru ca in fotbal poti juca magnific 85 de minute si apoi poti avea un ghinion de 5 minute ce poate schimba tot. Trebuie sa fii pregatit de orice".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies