CM 2014

PANICA dupa golul lui Sturridge cu Italia! Toti medicii s-au strans in jurul lui, nimeni nu intelegea ce s-a intamplat! Vezi FAZA

Anglia 1-2 Italia / Inca o accidentare urata a avut loc la Mondial. De data asta, n-a fost vorba insa de un jucator!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iunie 2014, 09:27
Data actualizarii: Duminica 15 Iunie 2014, 10:33

Italia a condus doar 2 minute in prima repriza, Daniel Sturridge reusind sa egaleze. Imediat insa dupa reusita atacantului lui Liverpool, camerele s-au mutat in zona bancilor de rezerve acolo unde staff-ul medical inconjura un barbat.

Initial, nimeni nu si-a dat seama despre cine e vorba, crezand ca un jucator s-a accidentat. Apoi, a fost surprins chipul lui si britanicii au realizat ca era vorba de fizioterapeutul nationalei, Gary Lewin. Ce se intamplase?

Lewin a parasit terenul pe targa dupa ce si-a dislocat glezna de bucurie la golul lui Sturridge! Este al doilea membru al staff-ului lui Roy Hodgson care sufera o accidentare dupa asistentul Ray Lewington, cel care are nevoie de carje dupa o operatie la genunchi

"In timp ce se bucura pentru golul inscris de Sturridge el a sarit, a aterizat pe o sticla cu apa si si-a dislocat glezna. A fost foarte dureros. Gary a fost dus la spital. Pentru el, Cupa Mondiala s-a terminat" a declarat Roy Hodgson la finalul partidei.

Modifică setările cookies