Jose Mourinho Cristiano Ronaldo Leo Messi CM 2014

Mourinho, in tabara rivalilor de moarte! Atacul neasteptat la Ronaldo si explicatia pentru prestatia lui Messi de la Mondial:

Jose Mourinho i-a luat apararea lui Leo Messi, dupa valul de ironii la adresa starului argentinian.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Iulie 2014, 10:17
Data actualizarii: Marti 15 Iulie 2014, 10:29

Jose Mourinho, colaborator Yahoo pe perioada Cupei Mondiale, a oferit o explicatie surprinzatoare ieri, dupa valul de atacuri la adresa prestatiilor lui Leo Messi pe durata turneului final din Brazilia.

Mourinho i-a luat apararea lui Messi, dar in acelasi timp a lansat un atac la adresa lui Cristiano Ronaldo, cel de care nu s-a despartit in conditii tocmai amiabile dupa perioada petrecuta la Real Madrid.

Antrenorul lui Chelsea crede ca Mondialul a scos in evidenta diferenta majora dintre Messi si Ronaldo. In timp ce unul se sacrifica pentru echipa, riscand chiar si evolutii mai sterse, celalalt cauta mereu atentia si premiile individuale.

"Messi vrea mereu ca echipa sa castige, se sacrifica pentru echipa. Nu cauta sa fie el cel mai bun, sau sa ia Gheata de Aur.", spune Mourinho, care e de parere ca "jocul Argentinei nu ii permite lui Messi sa se simta foarte confortabil."

FIFA i-a acordat lui Leo Messi trofeul pentru cel mai bun jucator al Mondialului, fapt ce a provocat un val de ironii la adresa starului argentinian.

Modifică setările cookies