CM 2014

Mesaj GREU din vestiarul Angliei! "Suntem cu totii frustrati! Daca eram fan, mergeam in Brazilia sa vad nationala!"

Joe Hart a oferit un interviu pentru FIFA, in care a vorbit despre ce au simtit el si colegii sai la eliminarea de la Mondial.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iunie 2014, 16:36
Data actualizarii: Sambata 21 Iunie 2014, 16:38

"Am dat totul, nu mai avem ce face acum. A iesit asa cum nu ne-am fi asteptat niciodata", isi incepe Joe Hart interviul.

DEZASTRU

Portarul nationalei Angliei a facut doua jocuri slabe, la infrangerile cu Italia si Uruguay, ambele cu 1-2. El trece printr-un moment greu, dovada fiind si cifrele urate pe care le-a inregistrat la Mondial. DETALII AICI

"Pentru cei care au venit pana in Brazilia ca sa ne sustina... nici nu-mi gasesc cuvintele. Nu stiu cum le vom putea multumi indeajuns. Imi place sa cred ca as fi facut la fel daca eram in locul lor. Imi place sa joc pentru nationala si sunt mandru ca i-am reprezentat pe cei care au tinut cu Anglia.

Cu Uruguay am simtit ca suntem la conducerea meciului, ca dictam ritmul, chiar si in momentele in care am fost condusi. Am egalat cand mai era destul din meci si puteam chiar sa castigam. Uruguay se apara si a marcat un gol care nu venit in cursul firesc al jocului. Nu ne-au prins descoperiti, e incredibil de frustrant, dar trebuie sa mergem mai departe, sa trecem peste acest meci.

Este foarte liniste in vestiar, va dati seama... suntem frustrati cu totii. Am jucat doua meciuri bune din puncte de vedere tehnic, dar nu asta conteaza acum. E important sa castigi, dar n-am reusit. Am pierdut doua partide pe care simteam ca le puteam castiga...", a incheiat Hart interviul.

Anglia nu a mai ratat calificarea dintr-o grupa de Mondial de 56 de ani, de la CM 1958, jucat in Suedia. Ultima contraperformanta a nationalei albionului s-a produs in urma cu 20 de ani, cand a ratat calificarea la CM 1994.

Modifică setările cookies