CM 2014

"Ma sperie! Nu cred ca e adevarat! El inainte era altfel!" Familia lui Messi face un anunt ingrijorator. Ce se intampla cu el

4 goluri are Messi la Mondial, dupa dubla reusita cu Nigeria, la fel ca si Neymar, cu care se lupta acum pentru Gheata de Aur de la CM 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 08:07
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 08:08

"Stiti care e paradoxul? Messi e in continuare cel mai bun marcator al Barcelonei la cel mai slab sezon al sau din ultimii ani" - asta scriau ziaristii catalani la finalul unui sezon in care Barcelona a ratat tot, Cupa, titlul si Liga.

Fara sa mai alerge ca in anii trecuti, cu o prezenta chiar discreta in multe meciuri, Messi ramane eficient si o arata si la nationala Argentinei. In 3 meciuri, Messi a marcat patru goluri si l-a egalat pe Neymar, colegul sau de la Barca, in topul celor mai buni marcatori de la Mondial.

Aceste goluri nu pot sa ascunda adevarul in fata familiei lui Messi. Bunicul acestuia, Antonio Cuccitini, a dat un interviu pentru o televiziune din Argentina si a facut cateva dezvaluiri ingrijoratoare.

"Messi nu mai alearga asa cum o facea, dar va creste in urmatoarele partide, sunt convins. Trebuie sa fiu sincer insa si sa spun ca nu imi place. Il vad deconectat. Nu mai fuge cum o facea acum cativa ani. In Spania este un jucator electrizant, isi ameteste adversarii. Aici nu fuge, nu ma convinge."

"Il vad mereu vomitand si asta ma sperie, nu stiu ce se va intampla. Am auzit ca e din cauza nervilor, dar nu cred ca este adevarat.", a declarat acesta.

Modifică setările cookies