David Luiz a inceput sa planga: "Cer iertare poporului brazilian!" Cum se deschid publicatiile din Brazilia si Germania:

Brazilia Brazilia CM 2014 Germania CM 2014
Live Blog

BraZile de Mondial

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 01:37
Data actualizarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 01:53

Brazilia a pierut TOT in aceasta seara! Recordul lui Ronaldo a cazut, Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Mondialului

01:51 09 Jul

"E foarte complicat sa explici ceea ce nu poate fi explicat" - Julio Cesar, dupa ce a incasat 7 goluri de la nemti.

01:31 09 Jul

David Luiz a inceput sa planga la finalul meciului. Si-a cerut scuze in fata celor 200 de milioane de brazilieni care visau la finala de pe Maracana. "N-am vrut sa va facem niciun rau, am vrut doar sa va vedem zambind! Cer iertare poporului brazilian."

Asa se deschide site-ul publicatiei braziliene O'Globo: "Umiliti, jucatorii Braziliei si-au cerut scuze!"

01:26 09 Jul

"Multumim, va iubim!" este titlul cu care se deschide site-ul publicatiei Bild dupa victoria fenomenala din aceasta seara, 7-1 cu Brazilia.

00:38 09 Jul

Imaginea Mondialului - 60.000 de brazilieni s-au ridicat in picioare sa aplaude golul de 7-0 al nemtilor. Pasele nemtilor sunt insotite de 'ole-uri'. Incredibil!

00:25 09 Jul

Reactia marelui Franz Beckenbauer dupa repriza istorica reusita de nemti: "Ce a fost asta? Nu-mi vine sa cred"

23:54 08 Jul

O singura data a mai primit Brazilia 5 goluri la un Mondial. Pe 5 iunie 1938, de la Polonia. S-a terminat 6-5 pentru brazilieni! (meci jucat in optimi)

Cele mai mari umilinte traite de Brazilia pana acum:

1920: Uruguay 6-0 Brazilia (Copa America)
1940: Argentina 6-1 Brazilia (amical)

23:42 08 Jul

Site-ul publicatiei braziliene O'Globo se deschide cu titlul "Brazilia traieste o mare rusine la Mineirao"

O'Globo, la 4-0 pentru Germania: "Masacru!"


Brazilia a pierdut tot in aceasta seara! "Brazilia este umilita iar recordul lui Ronaldo a cazut!", scrie in deschidere site-ul publicatiei braziliene Lancenet


Gazzetta dello Sport: "Uraganul german: este 5-0!"

23:35 08 Jul

Uluitor!! Este 5-0 pentru Germania in minutul 30 si asta e cea mai mare umilinta din istoria Cupei Mondiale. Niciodata tara organizatoare nu a fost calcata in picioare de aceasta maniera, niciodata intr-o semifinala nu s-a inregistrat aceasta diferenta de scor.

Brazilienii plang in tribune, apar si cateva incidente, iar o parte din jurnalistii brazilieni prezenti pe stadion se ridica si pleaca de la masa presei.

Asa se deschide site-ul publicatiei Bild in acest moment:

23:27 08 Jul

Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris in aceasta seara al 16-lea gol. Klose l-a depasit pe brazilianul Ronaldo in clasamentul marcatorilor.

23:02 08 Jul

David Luiz a intrat pe teren cu un tricou al lui Neymar pe care l-a afisat in momentul intonarii imnului.

20:47 08 Jul

Neymar a transmis astazi un mesaj prin care a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au fost alaturi de el dupa accidentarea teribila din sferturi.

"Nici nu am cuvinte sa va multumesc. In seara asta, ma uit la meci ca un simplu spectator. Sunt unul dintre cei 200 de milioane de suporteri ai Braziliei la meciul cu Germania. Sa ramanem uniti pana in ultima secunda si sa ne vedem duminica pe Maracana."

20:47 08 Jul

In aceasta zi acum 32 de ani, Schumacher facea unul dintre cele mai grave faulturi din istoria Campionatului Mondial.

19:23 08 Jul

Brazilienii sunt revoltati, dupa ce un post TV din Argentina a parodiat suferinta lui Neymar.

In cadrul emisiunii 'Showmatch', o emisiune populara in tara lui Messi, actorii au ras de Neymar si au explicat "motivul real pentru care brazilianul nu mai poate merge de durere". Iata imaginile:

18:35 08 Jul
Superstitiile bizare ale brazilienilor

Thiago Silva vorbeste mereu la conferintele de presa de dinaintea meciurilor, Brazilia fiind singura nationala care nu isi roteste jucatorii la intalnirile cu jurnalistii. S-a intamplat si ieri, chiar daca Silva este suspendat pentru partida cu Germania. "Nu se schimba ceea ce a functionat pana acum", a explicat, zambind, Luis Felipe Scolari.

Jucatorii intra pe teren cu mana dreapta pe urmarul celui din fata - in 1994, cand au castigat campionatul mondial, brazilienii se tineau de mana inainte de meciuri. David Luiz si Thiago Silva au hotarat sa preia si ei modelul, sub o forma asemanatoare, in speranta ca vor ajunge la performanta din urma cu 20 de ani.

Jacheta norocoasa a lui Scolari - selectionerul Braziliei poarta la fiecare meci, indiferent de vreme, jacheta norocoasa. S-a intamplat si la meciul cu Columbia, cand atmosfera a fost de-a dreptul sufocanta, la propriu - 31 de grade si 80% umiditate.

Pizza se comanda din acelasi loc - dupa fiecare partida de la acest mondial, jucatorii Braziliei comanda pizza de la 'Teresopolis'. Dupa meciul din sferturi, cu Columbia, brazilenii si-au mutat cartierul general, dar nu au luat cina pana cand nu le-a venit pizza mult dorita. "Traditia e traditie", au explicat brazilienii.

David Luiz face 4 dusuri pe zi - aici e de inteles :)

Sursa: marca.com

18:01 08 Jul

Cine s-ar fi asteptat la asta?! Steagul Argentinei le poarta noroc brazilienilor la Cupa Mondiala!

Scolari si Thiago Silva s-au pozat cu steagul marilor rivali inaintea meciului cu Chile si s-au calificat. Acum s-au pozat din nou in speranta ca vor ajunge in finala. Vor avea nevoie de tot ajutorul. Neymar nu poate juca iar capitanul Thiago Silva e suspendat. 

17:55 08 Jul

Cu PERUCA la stadion! :)

Un ziar din Brazilia ii incurajeaza pe suporteri sa vina cu peruca lui David Luiz la meci! Fundasul lui PSG a marcat golul calificarii din sferturi cu Columbia, iar acum e liderul apararii braziliene in absenta lui Thiago Silva, suspendat. 

17:15 08 Jul

Olandezii vor scoate o moneda care sa sarbatoreasca reusita geniala a lui Van Persie cu Spania. Acesta a inscris cu capul dintr-un plonjon fantastic, iar guvernul olandez a decis sa scoata pe piata 6000 de monezi cu aceasta reusita.

Fiecare moneda va valora 10 euro si nu va avea valoare decat pentru colectionari, olandezii neputand cumpara nimic cu ea.

Presa din Anglia a glumit pe tema lui Robben: "Au vrut sa faca si o bancnota cu Robben dar, aparent fara motiv, aceasta cadea mereu din portofel".

16:00 08 Jul

Imaginea zilei pe stadionul Mineirao. Inaintea meciului, pe tabela de marcaj a fost trecut scorul de 1-0 pentru Germania in fata Braziliei :)

13:32 08 Jul

Presedintele Braziliei, Dilma Rousseff, a anuntat ca va inmana trofeul castigatoarei Cupei Mondiale: "Sper ca Brazilia va castiga", a scris Rousseff pe pagina de Facebook.

12:22 08 Jul

Turcul Cuneyt Cakir va arbitra partida dintre echipa nationala a Olandei si reprezentativa Argentinei, din semifinalele Cupei Mondiale. Cakir va fi ajutat de conationalii sai Bahattin Duran si Tarik Ongun, in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat suedezul Jonas Eriksson.

12:20 08 Jul

Thiago Silva:

"Din pacate, Neymar nu va mai putea juca la aceasta Cupa Mondiala, dupa actiunea unui om las. Am auzit oameni care au spus ca faultul lui Zuniga la Neymar este unul normal, dar eu, ca fundas, stiu ca astfel de intrari nu se fac. Nu poti pune genunchiul in spatele atacantului si apoi sa spui ca ai vrut sa joci mingea. Nu este o situatie normala de joc. Am stat de vorba cu psihologul echipei, am discutat despre situatia lui Neymar. Ne-a spus ca el si-a facut treaba pana acum, iar noi, ceilalti 22 de jucatori din lot, trebuie sa ducem mai departe aceasta munca. Trebuie sa ne asum?m responsabilitatea si sa castigam"

12:16 08 Jul

Nemtii au pregatit deja dansul de mondial. Daca vor marca cu Brazilia, nemtii vor dansa "Lepo, Lepo", dansul facut popular de Neymar la Barcelona. Tiburcio, un profesor de dans Lepo Lepo, a fost fotografiat de catre O Globo la hotelul Germaniei.

12:11 08 Jul

Politia braziliana a anuntat arestarea lui Ray Whelan, director la Match Hospitality, furnizor exclusiv FIFA, suspectat de a fi seful retelei de revanzare ilegala de bilete la meciurile de la Cupa Mondiala din Brazilia, informeaz? AFP.

"Ray Whelan, director la Match Hospitality, a fost arestat la Copacabana Palace (n.r. - un hotel de lux din Rio de Janeiro unde sunt caza?i angajatii FIFA pe timpul Cupei Mondiale)", a declarat, pentru AFP, purtatorul de cuvant al politiei civile braziliene.

Match Hospitality este furnizor exclusiv FIFA a biletelor VIP returnate la Cupa Mondiala, care includ pe langa tichetele de acces in stadion, biletele de avion si cazare la hoteluri de lux. Justitia din Rio de Janeiro a decis plasarea in detentie provizorie a lui Ray Whelan, dar nu a precizat nationalitatea acestuia.

07:51 08 Jul

Daca Neymar nu va fi in teren la meciul cu Germania, dupa accidentarea din partida cu Columbia, spiritul adus de el in teren va veni din tribune. 58.000 de fanatici brazilieni se mobilizeaza sa o intimideze pe Germania in semifinala de astazi. O Globo, una dintre cele mai importante publicatii din Brazilia a lansat masca Neymar, pe care fanii brazilieni o vor lua cu ei la semifinala de astazi cu Germania. "Suntem cu totii alaturi de Neymar", este cel mai rostit mesaj, astazi, in Brazilia.

07:49 08 Jul

Buna dimineata! Cine e gata de semifinalele mondialului? Astazi, Brazilia si Germania joaca de la 23:00 in prima semifinala. Un pronostic?

300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!