Cum a incercat Del Bosque sa mai ramana la Mondial! VIDEO | Rakitic si M'bia au facut schimb de ... sorturi VIDEO

cm 2014 Anglia Uruguay CM 2014
Live Blog

BraZILE de Mondial

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iunie 2014, 18:54
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 08:18

19.00 Italia - Costa Rica; 22.00 Elvetia - Franta; 01.00 Ecuador - Honduras

18:55 19 Jun

Cei de la Telegraph si-au imaginat cum arata instructiunile primite de jucatorii englezi pentru a-l opri pe Luis Suarez in meciul din aceasta seara

Iar cei de la The Sun scriu ca Anglia va juca impotriva lui Suarez :)

 
17:46 19 Jun

Americanii nu mai iubesc doar nationala de fotbal a tarii lor. Harta de mai jos arata ce tricouri se vand cel mai bine in randul microbistilor.

In 25 de state sunt preferate tricourile nationalei Germaniei, in alte 14 la moda sunt cele ale Brazilei, Portugalia are fani multi in patru state, Italia in 3, iar Spania si Argentina in cate un stat.

Desigur, nationala SUA este o echipa iubita de americani, insa ei nu sunt fani ai fotbalului in mare majoritate, asa cum se intampla in Europa. Americanii prefera baschetul, baseballul, hocheiul si fotbalul american. Iata harta:

15:47 19 Jun

Cum a incercat Del Boque sa mai ramana la Mondial - a incurcat autocarele si a vrut sa urce in cel al chilienilor :))


14:38 19 Jun

Alarma in lotul Portugaliei, dupa ce medicul Jose Carlos Noronha i-a transmis lui Cristiano Ronaldo un mesaj clar: "Nu mai juca deloc la mondialul asta, sau iti risti viitorul!", scrie publicatia El Confidencial.

Problemele lui Ronaldo la genunchi s-au agravat, iar la ultimul antrenament, starul portughez a fost surprins cu un bandaj la picior.

Portugalia are mare nevoie de Ronaldo, dar The Telegraph scrie ca sunt sanse mari ca acesta sa asculte sfatul doctorului si sa nu riste o accidentare grava. Daca problemele se accentueaza, Ronaldo ar putea ramane 'pe bara' in urmatoarele doua luni.

Dupa infrangerea, 0-4 cu Germania, Portugalia e obligata sa castige urmatorul meci de la Mondial, cu Statele Unite.

14:14 19 Jun

Contul, chiar daca scrie "oficial", nu este al lui Diego Costa :) Totusi, mesajul se potriveste.

12:38 19 Jun

BraZILE de Mondial cu Ion Alexandru - in fiecare zi, de la 11.45, la Sport.ro.

Cel mai bun jucator din Premier League impotriva Angliei - asta este duelul zilei la Mondial. Luis Suarez nu a putut juca in infrangerea rusinoasa in fata Costa Ricai, dar este apt pentru batalia de supravietuire cu Anglia.

Batranul Oscar Tabarez arunca in lupta tot ce are mai bun Uruguayul - o echipa evaluata la aproape 200 de milioane de euro. Este exact echipa care batea Argentina in preliminarii cu 3-2 in octombrie anul trecut.

Uruguay: Muslera - Caceres, Lugano, Godin, Pereira - Stuani, Arevalo, Gargano, Hernandez - Suarez, Cavani.

"Nu vreau sa stric vara englezilor!", este declaratia cu care Gerrard incearca sa creasca tensiunea aceastei partide. Anglia a pierdut deja cu Italia si o infrangere cu Uruguay o poate trimite acasa.

Roy Hodgson nu va face multe schimbari fata de echipa care a infruntat Italia - iese Henderson, intra Wilsher, iese Welbeck, intra Barkley.

Anglia: Hart - Johnson, Cahill, Jagielka, Baines - Gerrard, Wilshere - Barkley, Rooney, Sterling - Sturridge

Prima pagina din The Sun:

11:17 19 Jun

Finalul unei ere. Spania merge acasa iar fanii deja asociaza evenimentul cu scufundarea Titanicului :)

10:45 19 Jun

Ian Wright, fost jucator in nationala Angliei, acum invitat permanent la televiziunea engleza ITV, care producere meciurile de la Mondial, a fost nevoit sa zboare de urgenta la Londra, dupa o experienta de cosmar traita de sotia si copiii lui.

Casa familiei sale a fost sparta de patru hoti inarmati cu cutite.

10:22 19 Jun

Nu doar Messi a oferit momente stanjenitoare pe tunelul ce duce pe teren. Unul dintre asistentii de la meciul de aseara, dintre Spania si Chile, a fost lasat cu mana in aer de catre unul dintre oficiali. Asistentul a reusit sa se scoata putin, ducandu-si mana  ca si cand si-ar face freza, insa Casillas si arbitrul de langa el au vazut toata faza si au inceput sa rada.


VIDEO - CLICK AICI

09:42 19 Jun

Imaginea serii a fost oferita de Rakitic si M'Bia. Cei doi fosti colegi la Sevilla, castigatoarea de anul acesta a Europa League, au facut schimb de sorturi! Rakitic va juca de sezonul viitor la Barcelona.

09:22 19 Jun

Prima pagina a ziarului spaniol Marca:

09:09 19 Jun

Anglia - Uruguay este cel mai tare meci al zilei si dupa socul eliminarii campioanei mondiale Spania, mai putem avea parte de unul. 0 puncte scrie in dreptul fiecarei echipe, dupa prima etapa, asa ca cine pierde azi, este out de la Mondial.

Programul zilei de azi: Columbia - Coasta de Fildes (19.00), Uruguay - Anglia (22.00), Japonia - Grecia (01.00)

300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!