Liga 1

"Aflam de la fani, pe strada, ca sunt accidentat, asa li se spunea dar n-aveam nimic" Cosmarul trait de un fost stelist in Ghencea

Un fost stelist isi aduce aminte cu tristete de clipele din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iunie 2014, 08:04
Data actualizarii: Joi 19 Iunie 2014, 08:06

"Multi jucatori au probleme si acum, dar prefera sa nu vorbeasca. Lucrurile nu sunt roz la Steaua. Eu cand jucam acolo, ma intalneam cu fanii pe strada si ma intrebau de ce nu joc, daca sunt accidentat. Asa li se spunea, dar eu nu aveam nimic. Am avut o mica accidentare si atat, dar apoi am fost uitat pe banca", spune Dananae in cotidianul tiparit al Gazetei Sporturilor.

Acesta recunoaste ca Steaua nu a fost o alegere inspirata pentru el: "Asta e, nu mai pot schimba nimic acum. A fost o perioada dura pentru mine, nu mi s-au dat explicatii de ce nu joc. Am avut doi antrenori, Ilie Stan si Stoichita, am jucat doar prin amicale", a spus fostul fundas al Stelei.

Acesta a revenit in Romania, la CSU Craiova, dupa ce a mai jucat la Tom Tomsk, Severin si Apollon Limassol. Dananae a fost declarat in 2009 cel mai bun fundas dreapta din campionatul romanesc, insa nu a reusit sa confirme la Steaua.

Modifică setările cookies