"Aflam de la fani, pe strada, ca sunt accidentat, asa li se spunea dar n-aveam nimic" Cosmarul trait de un fost stelist in Ghencea

"Aflam de la fani, pe strada, ca sunt accidentat, asa li se spunea dar n-aveam nimic" Cosmarul trait de un fost stelist in Ghencea

Un fost stelist isi aduce aminte cu tristete de clipele din Ghencea.

"Multi jucatori au probleme si acum, dar prefera sa nu vorbeasca. Lucrurile nu sunt roz la Steaua. Eu cand jucam acolo, ma intalneam cu fanii pe strada si ma intrebau de ce nu joc, daca sunt accidentat. Asa li se spunea, dar eu nu aveam nimic. Am avut o mica accidentare si atat, dar apoi am fost uitat pe banca", spune Dananae in cotidianul tiparit al Gazetei Sporturilor.

Acesta recunoaste ca Steaua nu a fost o alegere inspirata pentru el: "Asta e, nu mai pot schimba nimic acum. A fost o perioada dura pentru mine, nu mi s-au dat explicatii de ce nu joc. Am avut doi antrenori, Ilie Stan si Stoichita, am jucat doar prin amicale", a spus fostul fundas al Stelei.

Acesta a revenit in Romania, la CSU Craiova, dupa ce a mai jucat la Tom Tomsk, Severin si Apollon Limassol. Dananae a fost declarat in 2009 cel mai bun fundas dreapta din campionatul romanesc, insa nu a reusit sa confirme la Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies