Incasarile RECORD in istoria fotbalului! Cat castiga Germania daca va pune mana pe Cupa Mondiala

Incasarile RECORD in istoria fotbalului! Cat castiga Germania daca va pune mana pe Cupa Mondiala

Germania, tara care a investit cel mai mult in fotbal in ultimul deceniu, ar putea primi inapoi si cel mai mare premiu din fotbal.

Pentru nemti, fotbalul este mai mult decat o pasiune, este un business care incepe sa intre in era celui mai mare profit vazut pana acum.

La inceputul acestui mondial, Federatia Germana de Fotbal a promis 300.000 de euro prime pentru fiecare jucator, daca vor reusi sa ridice Cupa Mondiala deasupra capului. Acum, datorita incasarilor uriase pe care Federatia le asteapta, prima va creste, scriu ziaristii de la Bild.

Pentru jucatorii nemti, reteta financiara din finala este "all or nothing". Daca nu vor castiga titlul mondial, nu vor vedea niciun ban din partea federatiei. In schimb, jucatorii Argentinei au promisi 510.000 de euro de persoana pentru castigarea Mondialului.

La nivel administrativ, calificarea in finala Cupei Mondiale reprezinta pentru Federatia Germana de Fotbal incasari de 18.35 de milioane de euro de la FIFA, plus un bonus de 1.1 milioane de euro.

Castigarea trofeului va insemna un premiu de 25.75 de milioane de euro. "Sunt oportunitati noi de venituri si din publicitate", explica si Bierhoff, team-managerul Germaniei.

Federatia Germana castiga anual 60 de milioane de euro din contractele cu Adidas si Mercedes, pentru ca din drepturile de televizare si vanzarile de bilete sa incaseze anual 40 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies