Imaginea zilei! De cati politisti e nevoie ca sa-l aperi pe Cristiano Ronaldo? Starul Portugaliei a venit cu ARMATA la Mondial

Din cauza violentelor din Brazilia, starurile prezente la mondial au nevoie de un tratament extrem de special.

Cristiano Ronaldo este inconjurat la fiecare pas de o armata de politisti. Cu totii incearca sa previna o tragedie la Mondial, in cazul in care multimea violenta de pe strazi se va intalni cu jucatorii.

La Mondialul din Brazilia, Cristiano Ronaldo si colegii sai sunt aparati in fiecare clipa, de Politia Federala din Brazilia, Politia Militara din Sao Paulo, dar si de fortele de ordine ale portughezilor. Mai mult, politia de circulatie dotata cu un elicopter este acolo la fiecare pas al portughezilor.

In fiecare moment, cel putin 15 oameni de paza sunt langa jucatorii Portugaliei, pentru ca federatia portugheza sa mai primeasca si 20 de agenti de securitate privati, confom Marca.

In fiecare moment, printre jucatori se afla si 5 agenti antrenati special pentru a interveni in fiecare clipa. De teama violentelor, familia lui Cristiano Ronaldo nu a venit in Brazilia la acest mondial.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

La Blaj, lumea a așteptat în ploaie să se vaccineze, peste așteptările autorităților
BRAT
Modifică setările cookies