CM 2014

Performanta lui Hagi este inca un vis pentru Ronaldo si Messi! Ibra mai astepta cel putin 4 ani pentru asta! Cifrele de senzatie:

Messi si Ronaldo sunt asteptati sa dea multe goluri la acest Mondial, pentru ca au de recuperat: au inscris pana acum doar 3, impreuna!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iunie 2014, 16:12
Data actualizarii: Duminica 15 Iunie 2014, 16:17

Clasamentul international al golurilor marcate la Mondiale de marile staruri din fotbal nu le face deloc cinste lui Messi sau Cristiano Ronaldo.

CIFRELE

Leo a marcat pana acum un singur gol la CM, in 2006! Au trecut 8 ani de atunci, iar Messi avea doar 18 ani cand inscria in poarta sarbilor, in acel 6-0 de la CM din Germania.

Ronaldo a inscris pana acum doua goluri la Mondiale: unul in 2006, in fata Iranului si unul la Mondialul din 2010, in fata Coreei de Nord. In rest, a marcat doar goluri in preliminariile campionatelor mondiale.

Zlatan Ibrahimovic sta si mai rau: nu a marcat pana acum la Mondial, iar cum Suedia nu s-a calificat la CM din Brazilia inseamna ca Ibra mai are de asteptat cel putin inca 4 ani. La CM 2018, Zlatan va avea deja 36 de ani.

Hagi, in schimb, are la fel de multe goluri cat au cei trei, impreuna. "Regele" a marcat de trei ori la CM: in fata Columbiei, Elvetiei si Argentinei, toate reusitele la CM din SUA, cand Romania a ajuns pana in sferturile de finala.

Modifică setările cookies