CM 2014

EROARE si EROARE! Mexic a avut doua goluri anulate aiurea! Al doilea meci jucat, a doua partida cu gafe de arbitraj! Fazele AICI:

Brazilia - Croatia si Mexic - Camerun, primele doua partide la CM, meciuri in care au fost erori importante de arbitraj.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iunie 2014, 19:53
Data actualizarii: Vineri 13 Iunie 2014, 21:08

Mai intai, la Brazilia - Croatia, Neymar a marcat un gol din actiune, cu care a egalat situatia pe tabela, apoi a mai dat unul, in min. 71, insa din lovitura de la 11 metri acordata eronat.

Centralul japonez Nishimura a vazut insa fault in careu, desi reluarile arata ca nu s-a intamplat deloc asa. Toata lumea a strigat ca nu e corect, jucatorii croati l-au inconjurat pe arbitru, incercand sa schimbe decizia, insa nu s-a intamplat asa.

Neymar a batut si a marcat, ducand Brazilia in avantaj din min.71. Apoi a mai venit un gol, pe final, marcat de Oscar (min. 91), iar tara gazda a castigat cu 3-1. Ramane senzatia ca daca starul Barcei nu inscria de la punctul cu var, meciul ar fi avut alta soarta.

MEXIC, DE DOUA ORI!

Al doilea meci de la CM, cel dintre Mexic si Camerun, a consemnat alte doua erori uriase de arbitraj!

Mai intai, in min. 12, Dos Santos a inscris din pozitie regulamentara, insa brigada columbiana, respectiv tusierul, a considerat ca a fost off-side. Reluarile si grafica arata ca golul era perfect valabil!

Apoi, in min. 30, acelasi Dos Santos e oprit aiurea, la o faza la care s-a batut un corner in 6 metri, mingea a fost deviata de un fundas camerunez pana la Dos Santos, apoi acesta a marcat! Din nou off-side, din nou reluarile si grafica au aratat ca asistenul s-a inselat.

Practic, Mexic a fost privata de doua goluri, astfel ca socrul a ramas 0-0 pana la pauza.

Modifică setările cookies