CM 2014

EPIC! :)) El este cel mai tare antrenor de la Mondial! Imagini de senzatie cu selectionerul Mexicului! GALERIE FOTO

Miguel Herrera este unul dintre cei mai interesanti antrenori din fotbal. Are carisma, ceea ce l-a facut sa fie un personaj la acest turneu final.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 11:05
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 11:16

Herrera a reusit ce si-a propus: s-a calificat in optimile de finala ale CM, dintr-o grupa cu Brazilia, Croatia si Camerun.

EPIC :)

Selectionerul s-a bucurat ca un nebun dupa victoria cu 3-1 in fata Croatiei, in meciul decisiv pentru calificarea in optimi.

Asa ca pe internet au aparut foarte multe imagini cu el si jucatorii sai in culmea fericirii. In plus, pe langa 'mana buna' pe care o are la selectie, Herrera este si un tip jovial, care nu se sfieste sa faca un 'photobomb' cand jucatorii sai stau frumos la poza. :)

"Jucatorii mei au evoluat minunat, nu le-au tremurat picioarele. Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Sunt extrem de bucuros. Vor veni si alte zile mai fericite", a spus Miguel Herrera dupa meciul de luni seara.

Herrera este selectioner inca din 2013, iar Mexicul este cea mai importanta echipa din cariera sa de antrenor. Are 46 de ani si a fost jucator de nationala, la randu-i: a jucat 14 meciuri pentru Mexic, intre '93 si '94, participand la CM din SUA.

Mexic a ajuns din nou in optimile unui CM, la fel cum a facut-o la ultimele 5 turnee finale si va juca in fata Olandei.

FOTO GALERIE MAI JOS:

Modifică setările cookies