Selectionerul Mexicului, DAT AFARA la cateva zile dupa ce a castigat Gold Cup! A agresat un jurnalist pe aeroport! VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 12:09
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 12:33

Scandal la nationala Mexicului, la cateva zile dupa victoria de la Gold Cup. 

Selectionerul echipei de fotbal a Mexicului, Miguel Herrera, a fost demis din functie marti, dupa ce a agresat un ziarist de la un post de televiziune, a anuntat presedintele campionatului si viitor presedinte al Federatiei mexicane, Decio de Maria.

"Am luat aceasta decizie de a-l exclude pe Miguel Herrera din conducerea tehnica a echipei nationale... Valorile noastre, principiile noastre sunt superioare in fata oricarui rezultat", a declarat acesta intr-o conferinta de presa.

Herrera, cunoscut pentru temperamentul sau vulcanic, l-a lovit pe Christian Martinoli, popularul comentator al postului de televiziune TV Azteca, luni, pe aeroportul din Philadelphia, conform mai multor martori, la putin timp dupa victoria Mexicului in finala Gold Cup, cu Jamaica (3-1).

Herrera a afirmat ulterior ca nu l-a lovit, ci doar l-a "impins" pe ziaristul cu pricina, din cauza criticilor dure aduse de acesta.

Decio De Maria nu a oferit nicio indicatie privind succesiunea selectionerului, aflat in functie din octombrie 2013.

"Concedierea lui Herrera este o decizie complexa, dar violenta nu isi are loc in societate, in familie si cu atat mai putin in sportul nostru", a adaugat responsabilul mexican. 

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!