Declaratia cutremuratoare a lui Falcao: "Mi se rupe inima!" Singurul mod prin care poate ajunge la Mondial! Ce spune un medic:

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 10:02

	Declaratia cutremuratoare a lui Falcao: "Mi se rupe inima!" Singurul mod prin care poate ajunge la Mondial! Ce spune un medic:

► "Animalul" Batista se intoarce in ring! Royal Rumble 2014, primul show al anului, e luni dimineata in direct pe Voyo! Detalii aici

Radamel Falcao a suferit o ruptura la ligamentele incrucisate la partida de Cupa cu Monts si va lipsi in jur de 6 luni de pe gazon! Ceea ce inseamna ca atacantul columbian va rata Mondialul din Brazilia. Totusi, un specialist din Franta in accidentari la genunchi, Dr David Dejour, crede ca exista sanse ca jucatorul sa fie recuperat pana la turneul final.

"Perioada de recuperare pentru o astfel de accidentare este de 6 luni, dar fiecare caz e diferit. Daca este o ruptura partiala, daca nu trebuie lucrat prea mult in timpul operatiei la scoaterea fragmentelor, poate sa se dimininueze perioada la 4 luni" a declarat acesta.

Falcao nu este la prima accidentare de acest gen - in 2006, pe cand juca la River Plate, a suferit o ruptura la ligamente si a avut nevoie de 6 luni. Dr Dejour considera ca acea experienta il poate ajuta pe Falcao sa se recupereze mai rapid de aceasta data: "Intr-o astfel de accidentare, perioada de reabilitare are o componenta psihologica importanta. Trecand deja o data prin asta, poate fi mai determinat sa isi revina" mai spune doctorul francez, care il da exemplu pe Landreau, cel care in 2009 si-a revenit la 4 luni dupa o ruptura la ligamente.

Falcao a insistat ca operatia sa fie facuta de portughezul Jose Carlos Noronha, preferatul agentului sau, Jorge Mendes. Acesta a mai operat jucatori importanti de-a lungul timpului. "Vreau sa va multumesc tuturor pentru mesajele de sprijin. Nu imi pot ascunde tristetea, mi se rupe inima cand ma gandesc" a declarat starul lui Monaco.

"E putin probabil sa ajunga la Cupa Mondiala in doar cinci luni. E adevarat, e o speranta. Dar primordiala este o recuperare perfecta" a declarat chirurgul portughez.

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies