Columbienii sunt PRAF dupa accidentarea lui Falcao! Medicii nationalei au fost trimisi de urgenta sa il consulte! MESAJUL lui Asprilla:

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 09:37
Columbienii sunt PRAF dupa accidentarea lui Falcao! Medicii nationalei au fost trimisi de urgenta sa il consulte! MESAJUL lui Asprilla:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Falcao s-a rupt in meciul de cupa de la mijlocul saptamanii si, cel mai probabil, va rata Cupa Mondiala.

Acesta a fost diagnosticat cu ruptura de ligamente anterioare iar perioada de refacere este de aproximativ 6 luni, in timp ce Cupa Mondiala incepe in luna iunie.

Columbienii sunt demoralizati dupa accidentarea lui Falcao, fostul antrenor Francisco Maturana, punand accidentarea pe seama divinitatii: "Falcao merita sa i se intample lucruri bune, nu rele, dar asta e soarta, trebuie sa ai incredere in Dumnezeu si planurile lui", a spus acesta.

Fosta glorie a columbienilor, Faustino Asprilla, a declarat ca il sustine pe actualul varf al nationalei: "Sper ca Dumnezeu sa il ajute sa isi revina pentru ca merita, a facut totul ca sa duca Columbia la Mondial", a spus acesta.

Columbia si-a trimis cei mai buni medici in Portugalia, pentru a se intalni cu Falcao si a determina daca acesta poate sau nu sa evolueze in Brazilia, la Cupa Mondiala.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies