CM 2014

Decizia FIFA nu loveste si Barca: Suarez se poate transfera in cele 4 luni de suspendare! Revine in fotbal de Halloween :)

9 meciuri susupendat de la echipa nationala si 4 luni "interdictie de presta orice fel de activitati care au legatura cu fotbalul" - este pedeapsa pe care FIFA i-a dat-o lui Suarez pentru faptul ca l-a muscat pe Chellini.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 17:19
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 17:41

Decizia FIFA nu afecteaza dreptul lui Suarez de a se transfera in cele 4 luni de suspendare. Interdictia se refera la orice activitati legate de fotbal - meciuri oficiale, meciuri amicale, campanii publicitare, etc.

Fanii Barcelonei au stat cu sufletul la gura in asteptarea acestei precizari din partea forului mondial, in conditiile in care atacantul uruguayan este primul nume pe lista de transferuri a catalanilor in aceasta vara.

Luis Suarez urmeaza sa revina pe teren la sfarsitul lunii octombrie... de Halloween, probabil :)

9 meciuri la nationala, 4 luni la echipa de club

FIFA a anuntat pe site-ul oficial, ca atacantul uruguayan Luis Suarez, care l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondiala, a fost suspendat noua meciuri si a primit o interdictie de patru luni pentru orice activitate legata de fotbal.

"Luis Suarez suspendat noua meciuri oficiale si cu interdictie de patru luni pentru orice activitate legata de fotbal", se arata pe site-ul FIFA.

Suarez nu va avea acces in stadioane in perioada suspendarii si va trebui sa achite o amenda de 100.000 de franci elvetieni.

Astfel, fotbalistul nu va mai putea evolua la aceasta editie a Cupei Mondiale, chiar daca echipa Uruguayului va ajunge in finala.

FIFA a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca a deschis o procedura disciplinara impotriva atacantului reprezentativei Uruguayului, Luis Suarez, care l-a muscat pe fundasul italian Giorgio Chiellini, la meciul din etapa a treia a Grupei D a Cupei Mondiale din Brazilia.

In minutul 80 al meciului de marti, de la Natal, atacantul l-a muscat de umar pe Chiellini. Italianul si-a tras tricoul pentru a-i arata semnele ramase arbitrului, care nu a sanctionat gestul uruguayanului. Insa actiunea nu a scapat camerelor de luat vederi.

Modifică setările cookies