CM 2014

Cel mai ghinionist fotbalist de la Mondial! Un nigerian va rata restul turneului final din cauza unui coleg:

Ghinion teribil pentru unul dintre fotbalistii care au reusit sa se afirme la acest Campionat Mondial. Nigerianul Babatunde nu va putea juca in optimile de finala impotriva Frantei din cauza unei accidentari provocate de un coleg.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 17:16
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 17:27

Mijlocasul nigerian Michel Babatunde, una dintre revelatiile acestui turneu final, jucator cu doar 5 selectii in nationala Nigeriei, va fi indisponibil pentru restul Mondialului, dupa ce a suferit o fractura la mana.

In varsta de doar 21 de ani, nigerianul poate fi trecut lejer in categoria celor mai ghinionisti jucatori de la turneul final, acesta suferind o accidentare extrem de stupida.

Babatunde a fost lovit de un sut puternic trimis chiar de un coechipier de-al sau, Ogenyi Onazi, in minutul 64 al partidei cu Argentina, balonul lovindu-l chiar in mana.

Mijlocasul va avea nevoie de o interventie chirurgicala la mana si nu va mai putea juca in niciun meci de la turneul final, urmatorul fiind cel din optimi cu Franta.

"Cred ca are mana rupta si va avea nevoie de operatie. Nu sunt sigur ca va mai juca la aceasta Cupa Mondiala. Vom vedea ce se va intampla, dar nu este bine deloc",
a spus si selectionerul Nigeriei, Stephen Keshi.

Michel Babatunde (21 de ani) este legitimat in Ucraina, la Volyn Lutsk.

Modifică setările cookies